Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
15
Dec '15

Tjäreborg: Satojen tuhansien eurojen arvosta matkoja suomalaisten joulukuusien alla

fd4gkt9uzxwww4ohncfu

Jos joululahjaksi saa ohuen kirjekuoren, ei pidä pettyä. Tänä vuonna yhä useampi kirjekuori sisältää lämpöisen elämyksen: matkalahjakortin lämpimään ja aurinkoiseen lomakohteeseen.

Tjäreborgin arvio on, että tänä jouluna matkalahjakortteihin käytetään Suomessa lähes miljoona euroa. – Odotamme myyvämme tänä jouluna matkalahjakortteja n. 100 000 eurolla, joka on n. 30 000 euroa enemmän kuin viime vuonna, sanoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

Yhden lahjakortin arvo on keskimäärin 250 euroa, mutta myös pienemmille summille osoitetut lahjakortit ovat suosittuja. Myös suurempia, muutaman tuhannen euron lahjakortteja ostetaan. – Arvokkaampi matkalahjakortti voidaan käyttää esimerkiksi kolmen sukupolven matkalle, joista on tullut yhä suositumpia, jatkaa Sippel.

Matkalahjakortin voi ostaa kätevästi netistä tai matkamyymälästä. Sähköisen lahjakortin voi tilata tekstiviestillä tai sähköpostilla, jonka voi tulostaa saman tien. Perinteinen muovinen matkalahjakortti toimitetaan asiakkaalle postissa.

Comments Off on Tjäreborg: Satojen tuhansien eurojen arvosta matkoja suomalaisten joulukuusien alla