Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
8
Dec '15

Ympäristöystävällinen BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga starttaa uuteen vuoteen Green Key -hotellina

96cd467c-d276-4c2d-977a-6425d3e7eb83

BEST WESTERN PLUS Hotel Haagan Green Key -sertifikaatin vastaanottivat hotellipäällikkö Osmo Suominen ja hotellinjohtaja Päivi Laine.

BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga on saanut kansainvälisen matkailualan Green Key -ympäristösertifikaatin. Green Key on maailmanlaajuinen ympäristöohjelma ja -sertifikaatti, jonka on saanut jo noin 2.400 kohdetta 51 eri maassa. Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut ympäristötietoisuuden kasvattamiseen ja majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa energian- ja vedenkäyttöä tehostamalla.

BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga on tehnyt vahvaa ympäristötyötä jo vuosia ja pyrkii noudattaman ympäristöä säästävää linjaa kaikissa toiminnoissaan. Green Key -ohjelman kautta hotelli kasvattaa ympäristötyönsä näkyvyyttä asiakkaille ja sidosryhmille.

– Valitsimme Green Keyn sen kansainvälisen tunnettuuden vuoksi. Asiakaskuntamme on erittäin kansainvälistä ja sen vuoksi meille oli luontevaa hakea ympäristösertifikaattia, joka toimii maailmanlaajuisesti ja jonka asiakkaamme tunnistavat, kertoo hotellipäällikkö Osmo Suominen.

– On ilo saada BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga mukaan Green Key -ohjelmaan. Hotelli on erinomainen esimerkki siitä miten hotelli voi omalla toiminnallaan vaikuttaa. Heidän ympäristöpolitiikkansa linjaa hankinnoissa ensisijaisiksi valinnoiksi ympäristömerkityt ja ekologiset tuotteet. Lisäksi he painottavat kumppanivalinnoissaan ympäristötietoisia toimittajia ja palveluntarjoajia, jotka haluavat kehittää tehokkaita, ekologisia ratkaisuja. Näin he edistävät ympäristömyönteisyyttä koko toimintaympäristössään, kuvaa Green Key -ohjelmapäällikkö Marketta Viljasaari.

Hyvänä käytännön esimerkkinä ympäristöinnovaatioita edistävistä kumppanuuksista on BEST WESTERN PLUS Hotelli Haagan tiloissa toimiva kuntosali, Fit24 Haaga. Kuntosali Fit24 Haaga tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa tuotat itse vihreää energiaa ja autat vähentämään CO2-päästöjä Technogymin Artis -laitesarjan avulla. Fit24 Haaga tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa tuotat itse vihreää energiaa ja autat vähentämään CO2-päästöjä Technogymin Artis -laitesarjan avulla.tarjoaa vihreään ajatteluun perustuvan uusimman kuntosaliteknologian, jossa kuntoilija tuottaa itse energiaa ja auttaa näin vähentämään CO2-päästöjä. Kuntosalilaitteet kierrättävät kuntoilijan tuottaman energian laitteiden käyttöenergiaksi ja tarvittaessa ylimääräinen energia voidaan siirtää talteen.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja ja näyttää samalla, että ympäristöystävällisessä hotellissa myös lisäpalvelujen valinnassa voi painottaa ympäristöystävällisyyttä, kertoo hotellipäällikkö Osmo Suominen.

Comments Off on Ympäristöystävällinen BEST WESTERN PLUS Hotel Haaga starttaa uuteen vuoteen Green Key -hotellina