Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
30
Nov '15

Tjäreborgin kotisivun kautta voi nyt varata taksikuljetuksen Helsinki-Vantaalle

sqndr2txmnv4sjotbabo

84 prosenttia Tjäreborgin asiakkaista varaa matkan netistä. Matkan lisäksi moni ostaa matkavarauksen tekemisen yhteydessä matkavakuutuksen tai varaa vuokra-auton. Matkaan liittyvät lisäpalvelut ja niiden vaivaton varaaminen ovat tärkeä osa lomamatkan suunnittelua. Nyt Tjäreborg tarjoaa asiakkailleen uutena lisäpalveluna mahdollisuuden varata taksikuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Pääkaupunkiseudulla asuvat saapuvat lentokentälle usein taksilla ja nyt taksikuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentälle voi varata hyvissä ajoin ennen matkaa Tjäreborgin kotisivulla olevan linkin kautta. Tätä palvelua varten on Tjäreborg tehnyt yhteistyösopimuksen pääkaupunkiseudulla toimivan taksipalveluja tarjoavan Kajon Oy:n kanssa.

Taksia varatessaan asiakas siirtyy Tjäreborgin kotisivulla olevan linkin kautta suoraan Kajon Oy:n varauskoneeseen, joka on luotu Tjäreborgin asiakkaita varten. Tarjolla on normaali taksikuljetus sekä edullisempi kimppataksikuljetus. Tilaamalla tavallisen taksi- tai kimppataksikuljetuksen Helsinki-Vantaan lentokentälle taksi odottaa lähtöpäivänä sovittuun aikaan asiakasta kotipihalla. Asiakkaan ei tarvitse kaivaa lompakkoa esille enää lentokentällä, sillä taksimatka on maksettu jo etukäteen. Lomalta palatessa kuljettaja odottaa asiakasta lentokentän aulassa viedäkseen asiakkaan ja matkatavarat kotiin, eikä tällöinkään tarvitse enää käsitellä rahaa. Tämä lisää matkustusmukavuutta ja taksipalvelun helppoutta.

– Olemme hyvin iloisia voidessamme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Uskomme, että taksipalvelun varaaminen kotisivuiltamme tulee saamaan suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa, sanoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

– Kuljetamme autoillamme päivittäin tuhansia matkustajia, usein joko lomamatkalle lähteviä tai matkalta palaavia perheitä. Tunnemme siten erittäin hyvin näihin kuljetuksiin liittyvät erityistarpeet, kuten esimerkiksi harrastusvälineiden tai pikkulasten vaunujen kuljettamiseen vaadittavan normaalia suuremman tavarankuljetuskapasiteetin. Kalustoomme kuuluu myös kymmeniä erityisryhmien kuljetukseen räätälöityjä laadukkaita ajoneuvoja. Olemme innoissamme voidessamme tarjota Tjäreborgin asiakkaille vaivattomasti varattavissa olevan ja lomamatkaan saumattomasti liittyvän lisäpalvelun, toteaa Kajonin toimitusjohtaja Jari Kujala.

Comments Off on Tjäreborgin kotisivun kautta voi nyt varata taksikuljetuksen Helsinki-Vantaalle