Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
27
Nov '15

Ensi kertaa Suomessa: Matkatreffit sokkona

2015-11-27 15_38_34-Matkatreffit sokkona

Sen oikean löytäminen ei aina ole helppoa: kiireisen arjen keskellä rentoutuminen kotona television tai kirjan äärellä saattaa olla monelle houkuttelevampi vaihtoehto, kuin pimeän tihkusateen keskellä tuntemattoman kanssa treffaaminen. Toiseen ihmiseen tutustuminen vaatii aikaa ja avointa mieltä. Kun mieli on korkealla ja puitteet rentouttavat, on myös itse vastaanottavaisempi uudelle ihastukselle. Lomalla pääsee näyttämään itsestään parhaan puolen ja on helpompaa tutustua uusiin ihmisiin, kun arjen häiriötekijät on poistettu.

Matkatreffit sokkona tarjoaa 3 parille mahdollisuuden lomaromanssiin. Suomi 24 Treffit hakee yhteistyössä Finnmatkojen ja Matkamessujen kanssa kaikista ikäryhmistä reippaita ja matkustusvalmiita sinkkuja, jotka ovat valmiita kohtaamaan rakkauden. Suomi24 Treffit valitsee erikseen tarkoitusta varten kehitetyillä algoritmeilla kaikkien hakijoiden joukosta toisilleen sopivimmat parit, jotka lähtevät reissuun.

”Olemme kehittäneet erillisen algoritmin, jonka avulla voimme löytää sinkuista toisilleen sopivimmat matkakumppanit. Suomi24 Treffit on ollut toiminnassa jo yli 15 vuotta ja kuukaudessa Suomi 24 Treffien kautta yli 1300 paria löytää toisensa.  Voitte laskea, kuinka paljon elämänkumppaneita ja rakastumisia on vuosien varrella ehtinyt kertyä. Kyllä sopivien matkakumppanien etsiminenkin meiltä onnistuu”, kertoo Suomi24 Treffien kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Jenny Nybom.

”Treffiohjelmien, -palveluiden ja -sovellusten suosion myötä myös ihmisten kynnys lähteä sokkotreffeille on laskenut. Halusimme lähteä kokeilemaan uutta tapaa lähestyä treffejä ja lähettää toisilleen sopivimmat parit tutustumaan toisiinsa stressittömään ympäristöön. Jos yksikin pareista pysyy yhdessä, olemme onnistuneet!” kertoo Online Sales Manager Anna Maria Mettin Finnmatkoilta.

Hakijoiden joukosta valitut parit tapaavat ensimmäistä kertaa Matkamessuilla 22–24.1.2016. Heti seuraavalla viikolla parit pääsevät viikon mittaiselle Finnmatkojen lomalle RIU- tai Sensimar-hotelliin. Matkan aikana parin tehtävänä on nauttia lomasta, tutustua toisiinsa sekä raportoida viikon pituisista lomatreffeistään sosiaalisessa mediassa.

”Haluamme tarjota Suomen sinkuille mahdollisuuden elämänkumppanin löytämiseen. Onhan elämä tehty nauttimista varten!” Sanoo Julia Melnik, Finnmatkojen viestintäpäällikkö.

Haku alkaa nyt!

Hakuaika on 27.11.2015 – 7.1.2016. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Lue lisää: www.finnmatkat.fi/matkatreffit-sokkona

Comments Off on Ensi kertaa Suomessa: Matkatreffit sokkona