Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
25
Nov '15

Maailman 10 parasta lentokenttää lapsiperheille

vmzv2qby9lrcfiva7its

Zürich nousi maailman parhaaksi lentokentäksi lapsiperheille nettimatkatoimisto Travellinkin tekemässä selvityksessä. ”Erinomaisesti varusteltu Zürich vie täpärästi ensimmäisen sijan Aucklandilta, jossa lapsille suunnattu viihdetarjonta on puolestaan paras”, kertoo nettipohjaisen matkatoimisto Travellinkin maajohtaja Anne-Marjut Väänänen.

Nämä ovat maailman 10 lapsiystävällisintä lentokenttää:

1.Zürich (Sveitsi). Zürichin kansainvälisen lentokentän terminaaleissa on hoitohuoneet ja leikkihuoneet lapsille. Uudesta terminaalista löytyy kaikki tarvittava eri ikäisille lapsille; lainattavia lastenvaunuja, sänkyjä, syöttötuoleja, askartelutarvikkeita ja leluja sekä lepotuoleja väsyneille vanhemmille. Leikkihuoneissa on hoitajat. Vanhassa terminaalissa on kaikki, mitä lapsiperhe tarvitsee ruoan lämmittämiseen, vaippojen vaihtoon tai pienokaisten viihdyttämiseen.

2.Auckland (Uusi-Seelanti). Kentällä on kolme lepo- ja hoitohuonetta, joissa on kaikki tarpeellinen lapsiperheille, kuten lasten sängyt. Mutta ennen kaikkea Aucklandissa on satsattu lasten viihteeseen. Airspace Entertainment centerissä on legohuone, maalaushuone ja lentomallisimulaattori sekä lukunurkkaus, pelejä ja tietokoneita. Ja jos lento on myöhässä, lapsiperhe voi suunnata leikkimään ulkona sijaitsevaan leikkipuistoon tai pelaamaan minigolfia.

3.Lontoo (Iso-Britannia). Gatwickissa on lapsiperheille tarkoitetut lepo- ja hoitohuoneet tulohallissa, transfer-hallissa sekä passikontrollin jälkeen. Naisten- ja miestenhuoneissa on hoitopöydät. Sekä pohjoisessa että eteläisessä terminaalissa on leikkiosastot, ja kesäkuukausina kentällä lapsia viihdyttävät esimerkiksi sirkusartistit ja kasvomaalarit. Jos kone on myöhässä, saatavilla on ilmaisia vaippoja.

4.Singapore (Singapore). Changin lentokenttä on täynnä lapsille suunnattuja aktiviteettejä, kuten tv- ja videopelejä. Lisäksi löytyy uima-allas ja kaikkea muuta. Aika kuluu myös perhostalossa tai kalalammikolla.

5.Chicago (USA). Chicagon O’Haren kentällä on kaksi leikkialuetta lapsille. Kids on the the Flyalueella on mallikoneita ja helikoptereita sekä kopio lennonjohtotornista. Terminaali 1:ssä on näytillä neljä kerrosta korkea Brachiosaurus Chicagon luonnonhistoriallisesta museosta.

6.Boston (USA). Loganin lentokentän ainutlaatuiset leikkipaikat sijaitsevat terminaaleissa A ja C. Sieltä löytyy vanhoja lentokoneita, kopio lennonjohtotornista, kiipeilytelineitä, liukumäkiä, tv sekä mukavia lepotuoleja vanhemmille.

7.Amsterdam (Hollanti). Schipholin lentokentällä on paikka, jota kutsutaan ”lasten metsäksi”. Siellä on liukumäkiä, puukojuja, kiipeilytelineitä ja leluja. Kentällä on myös näköalaterassi, josta voi seurata lähteviä ja laskeutuvia koneita sekä lentokone, jossa voi leikkiä.

8.San Francisco (USA). San Franciscon kansainvälisellä lentokentällä on satsattu interaktiivisiin huvituksiin lapsille. Kentältä löytyy myös lentomuseo sekä terminaali 1:stä akvaario.

9.München (Saksa). Uudella ja tilavalla lentokentällä on satsattu hoitohuoneisiin. Kentällä on hienoja legonurkkauksia. Vanhemmille on tarjolla ilmaista kahvia ja teetä.

10.Hong Kong (Kiina). Hong Kongin kansainvälisellä lentokentällä on kaksi leikkialuetta sekä tv:n katselupaikka lapsille.

* Selvitys perustuu Travellinkin 120:ltä asiakaspalveluhenkilöltä kerättyyn tietoon.

Comments Off on Maailman 10 parasta lentokenttää lapsiperheille