Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
5
Nov '15

Scandic – maailman paras hotelliketju esteettömyysasioissa

vz4cupqbb5fptmxpxj5r

Magnus Berglund

Scandic on palkittu parhaana hotelliketjuna menestyksekkäästä työstään esteettömyyden parissa. Vastuullisen matkailun parhaimmisto julkistettiin Responsible Travel’s World Responsible Tourism Awards -kilpailussa. Palkintojuhla pidettiin World Travel Market -tapahtumassa Lontoossa 4. marraskuuta 2015.

Scandicin menestyksekäs työ esteettömyyden eteen on jälleen saanut maailmanlaajuista huomiota, kun Scandic palkittiin parhaana esteettömänä hotelliketjuna. Scandic palkittiin ”paras majoitus toimintarajoitteisille” -kategoriassa, jossa palkinto myönnetään esimerkilliselle hotellitoimijalle, joka huomioi erilaisten asiakkaiden tarpeet ja tarjoavat miellyttävän majoittumisen kaikille.

”Halusimme palkita Scandicin heidän kaikenkattavasta lähestymistavasta, esteettömyyden integroimisesta hotellitoimintojen kaikkiin eri osa-alueisiin sekä erilaisten toimintarajoitteiden huomioon ottamisesta. Tuomaristo vakuuttui erityisesti Scandicin kehittämästä interaktiivisesta online-koulutuksesta, joka on kaikille avoin,” sanoo Harold Goodwin, World Responsible Tourism Awardsin tuomariston puheenjohtaja.

World Travel Market on maailman suurin matkailuun ja turismiin keskittynyt tapahtuma, joka järjestetään vuosittain Lontoossa (World Responsible Tourism Day). Palkintojuhla järjestettiin 4. marraskuuta ja Scandicin esteettömyyslähettiläs Magnus Berglund, oli vastaanottamassa palkintoa.

“Olen erittäin iloinen, että voitimme palkinnon. Se on osoitus siitä, että teemme paljon työtä esteettömyyden eteen ja sillä on todellista merkitystä,” sanoo Magnus Berglund, Scandicin esteettömyyslähettiläs.

Scandicin esteettömyystyö
Scandicilla on tavoitteena tarjota jokaiselle hotellivieraalle sama korkeatasoinen palvelu, oli vieras toimintarajoitteinen tai ei. Scandic on konsultoinut esteettömyystarpeita edustavia järjestöjä, hotellivieraita ja työntekijöitä ja laatinut 110 kohdan muistilistan, jota kutsutaanScandicin esteettömyysstandardiksi. Standardi kattaa kaikki hotellien tuotteet ja palvelut. Vuonna 2013 Scandic oli ensimmäinen hotelliketju maailmassa, joka lanseerasi esteettömyyteen liittyvän interaktiivisen online-koulutuksen, joka on kaikille avoin Scandicin verkkosivuilla. Lisää erityistarpeiden huomioimisesta löytyy täältä.

Lisätietoja kilpailusta World Responsible Tourism Awards

Comments Off on Scandic – maailman paras hotelliketju esteettömyysasioissa