Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
30
Oct '15

Apollomatkat: Uutuus! Uusi Family Resort Kroatian Makarskan Rivieralle

dlfhydbtxshkxiqwrxmv

Apollo kasvaa Kroatiassa – avaa uuden Mondo Family Resort -hotellin

Apollon lifestyle perhehotellit ovat olleet suosittuja kesällä 2015. Apollo avaa kesälle 2016 täysin uuden perhehotellin Makarskan Rivieralle. Pohjoismaista Apollo lisää matkoja Kroatiaan n. 20 prosentilla, Suomesta 40%:lla.

– Kroatian matkat ovat olleet todella kysyttyjä ja kohde oli tänä kesänä varausten kärjessä. Kroatian matkat myytiin ensimmäisenä loppuun. Kovasta kysynnästä johtuen lisäämme Kroatian matkoja Suomesta yli 40%, kertoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

Uusi hotelli – Romana Beach Resort

Romana Beach Resortia rakennetaan parhaillaan ja se avautuu ensi kesäksi. Sijainti on fantastinen pinjametsän reunassa, Makarskan kaupungin rantakadun päässä, suoraan rannalla ja länsiaurinkoon. Uusiin tilaviin huoneistoihin majoittuu jopa 7 henkeä ja osassa on myös yksityinen uima-allas. Palvelukonseptiin kuuluu myös suomenkielinen lastenkerho ja uimakoulu.

– On hienoa, että voimme olla mukana ihan alkuvaiheista rakentamassa hotellia pohjoismaiseen makuun ja vastaamaan asiakkaidemme lomatoiveisiin. Uskomme, että tästä hotellista tulee todella suosittu. Kroatia on nouseva lomakohde ja se keikkuu asiakaspalautteen kärjessä, sanoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

Hotellikonseptia suunnittelemassa alansa ammattilaiset

Apollo Mondo Resort -konseptia kehitetään yhteistyössä hotellinomistajien, paikallisten kokkien ja hyvien yhteistyökumppanien avulla Pohjoismaista, kuten esim. treeni- ja ravintola-aloilta. Apollo Mondo Family Resorts -hotelleja on jo Rodoksella, Kosilla ja Turkin Sidessä.

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. Apollo Travel Group AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, sekä lentoyhtiö Novair, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel ja hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla. Apollo Travel Groupilla on 900 työntekijää ja n. 1 miljoona matkustajaa matkustaa Apollolla vuosittain.

DER Touristikin liikevaihto on 7 miljardia euroa ja sillä on n. 7,7 miljoonaa asiakasta 14 maassa.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat kaupunkilomat kaikkialle maailmaan sekä valmismatkat kohteisiin: Espanja, Kroatia, Montenegro, Kreikka, Thaimaa, Tobago, Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2014 n. 70 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Apollomatkojen maajohtajana Suomessa toimii Eva Torra.

Comments Off on Apollomatkat: Uutuus! Uusi Family Resort Kroatian Makarskan Rivieralle