Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
29
Oct '15

Apollomatkat: Uutuus! Karpathos – aitoa Kreikkaa

jam3zifpe2yhc2jzf25m

Kesän 2016 uutuus – Karpathos!

Apollomatkojen uutuus ensi kesänä on viehättävä Karpathos, jossa odottavat aito kreikkalainen ilmapiiri ja kristallinkirkas meri. Saarelle ei ole aivan helppo päästä meriteise ja nähtävyyksiä on vähemmän kuin suuremmilla saarilla, mutta siinä piileekin saaren charmi. Hintataso Karpathoksella on edelleen edullinen ja elämänmeno rauhallista.

– Karpathos on aitoa Kreikkaa, sanovat monet. Apollolla Karpathos on ollut muissa maissa kohteena jo vuosia ja avaamme sen nyt uutuutena Suomessa. Jo nyt monet ovat kiittäneet. Suorat lennot kohteeseen ovat sunnuntaiaamuisin toukokuusta lokakuuhun, kertoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

Apollon tyytyväisimmät asiakkaat

Karpathoksen pieni saari sijaitsee Kreetan ja Rodoksen välissä ja yhteydet sinne ovat harvemmat. Syrjäisen sijaintinsa ansiosta saari on säilynyt suhteellisen koskemattomana. Karpathoksella asuu vakituisesti vain n. 7000 asukasta ja kesäisin saarella lomailevat sekä mantereella asuvat karpathoslaiset ja ulkomaalaiset turistit. Saari on kuitenkin vielä harvan lomakohde ja se on säilyttänyt alkuperäisen viehättävyytensä.

Apollon tyytyväisimmät asiakkaat tulevatkin juuri Karpathokselta.

– Karpathos ei ole massamatkailukohde ja se viehättää rauhallista Kreikkaa etsiviä. Monet palaavat saarelle uudestaan. Varsinkin keski-ikäiset pariskunnat ja perheet ovat tykästyneet saareen. Tuulet kiinnostavat surffailijoita ja syrjäinen sijainti seikkailijoita, kertoo maajohtaja Eva Torra Apollomatkoilta.

Upeat rannat

Pigadia eli Karpathoksen kaupunki on saaren suurin kaupunki ja samalla suosituin lomakohde. Apollomatkojen hotellit sijaitsevat kaupungin itäpuolella, upean 4 km:n pituisen hiekkarannan suuntaisesti tai suoraan rannalla, kuten viiden tähden hotelli Alimounda Mare. Hotellilla on hieno uima-allasalue rannalla ja se sopii hienosti myös perheille.

Apollo on Pohjoismaiden johtavia matkanjärjestäjiä. Järjestämme tilauslentomatkoja, reittilentopohjaisia matkoja, treenimatkoja, risteilyjä ja kiertomatkoja. Apollo Travel Group AB:n muodostavat Apollo Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa, sekä lentoyhtiö Novair, golfmatkoja järjestävä Golf Plaisir, luksusmatkoja järjestävä Lime Travel ja hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla. Apollo Travel Groupilla on 900 työntekijää ja n. 1 miljoona matkustajaa matkustaa Apollolla vuosittain.

DER Touristikin liikevaihto on 7 miljardia euroa ja sillä on n. 7,7 miljoonaa asiakasta 14 maassa.

Suomessa Apollomatkojen valikoimaan kuuluvat kaupunkilomat kaikkialle maailmaan sekä valmismatkat kohteisiin: Espanja, Kroatia, Montenegro, Kreikka, Thaimaa, Tobago, Kuuba ja Dominikaaninen tasavalta. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2014 n. 70 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Apollomatkojen maajohtajana Suomessa toimii Eva Torra.

Comments Off on Apollomatkat: Uutuus! Karpathos – aitoa Kreikkaa