Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
6
Oct '15

Scandic on Wisdom Stockholm -kongressin yhteistyökumppani

btkj3heaouxh37l73ejp

Tukholmassa järjestetään lokakuun 6.-7. päivä ainutlaatuinen Wisdom Stockholm -kongressi, jossa syvempi tietoisuus ja myötätunto kohtaavat digitaalisen ajan johtajuuden ja yrittäjyyden. Yhteistyökumppanuus on osa Scandicin aktiivista työhyvinvoinnin kehittämistyötä.

Kongressi kokoaa yhteen yritysten ja organisaatioiden edustajia, jotka eri tavoin työskentelevät kestävän työelämän edistämiseksi. Tapahtuma yhdistää globaalin yrittäjyyden ja digitaaliset innovaatiot, jotka tukevat tietoisempaa ja humaanimpaa työelämää. Tänä vuonna Scandic on yksi kongressin pääyhteistyökumppaneista.

”Me haluamme Scandicilla pitää huolta työntekijöistämme ja seuraamme jatkuvasti kestävän työelämän uusimpia tuulia. Pyrimme tukemaan henkilöstöämme niin, että vapautamme luovaa energiaa, lisäämme motivaatiota ja samalla parannamme tehokkuutta ja viihtyvyyttä työssä,” sanoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Nykyään ei ole harvinaista, että arvostetut yritysjohtajat meditoivat ja hyödyntävät tietoista läsnäoloa työssään. Se, mikä joitain vuosia sitten ajateltiin olevan ohimenevä trendi, on nyt tärkeä menestystekijä monille yritysjohtajille. Useiden tutkimusten mukaan meditoinnilla ja tietoisella läsnäololla on huomattu olevan positiivinen vaikutus työelämään.

Kongressin tavoitteena on näyttää esimerkkiä ja tuoda esiin menestystarinoita, luoda verkostoja alan huippunimien ja innovaattoreiden kanssa sekä inspiroida ja tukea uusia projekteja. Kansainvälisten puhujien joukossa on muun muassa elokuvaohjaaja Kay Pollak, bisnesenkeli ja Google Venturesin General Partner Peter Read sekä koomikko ja tv-persoona Ruby Wax. Puheenvuorojen lisäksi kongressissa on työpajoja, joissa on mahdollista keskustella ja kehittää omia ideoita.

Lisätietoja kongressista http://wisdomstockholm.com/

Comments Off on Scandic on Wisdom Stockholm -kongressin yhteistyökumppani