Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
2
Oct '15

Apollon Leif Vase Larsen DER Touristikin Pohjois-Euroopan johtoon

print_fmSHheP4eu

Apollon Leif Vase Larsen DER Touristikin Pohjois-Euroopan johtoon

Leif Vase Larsen ottaa vastuulleen DER Touristikin Pohjois-Euroopan toiminnot: Pohjoismaat, Benelux-maat ja Iso Britannian.

Kaikki maayksiköt sälilyvät itsenäisinä. DER Touristik on uusinut organisaatiorakennettaan vastaamaan paremmin toimintojen johtamista 14 maassa.

– DER Touristik Group positioituu tehokkaaksi ja nopealiikkeiseksi. Rakennamme aluejohdon ja samalla kaikkien 14 maan maajohdot jatkavat tehtävissään. Meillä on täysi luottamus heihin, sanoo Sören Hartmann, DER Touristik Groupin toimitusjohtaja.

DER Touristik on organisoitunut konserninjohtoon, jossa on edustettuna alueiden johtajat sekä tärkeimmät konsernin tukitoiminnot. Toimitusjohtaja Sören Hartmann toimii hallituksen puheenjohtajana ja vastaa koko konsernin strategiasta. Leif Vase Larsen ottaa vastuulleen matkanjärjestäjätoiminnan ja myynnin Pohjoismaissa, Iso Britanniassa ja Benelux-maissa.

– Odotan innolla työskentelemistä paikallisesti ajattelevassa, mutta silti kansainvälisesti toimivassa konsernissa, sanoo Leif Vase Larsen, Apollo Travel Groupin toimitusjohtaja.

Saksa, Itävalta ja Sveitsi muodostavat Keski-Euroopan yksikon, jota johtaa René Herzog. Tsekki, Slovakia, Puola ja Unkari jatkavat Itä-Euroopan yksikön vetäjän Ferid Nasrin alaisuudessa.

Michael Kimmer vastaa Destinations Management ja Hotellit -toiminnoista. Dirk Tietz ottaa IT-vastuun ja konsernin talousjohtoon nimitetään johtaja myöhemmin.

DER Touristik on kasvanut kansainväliseksi toimijaksi eurooppalaisessa matkailussa. Groupilla on yli 7,7 miljoonaa asiakasta ja n. 7 miljardin € liikevaihto.

DER Touristikin lehdistötiedote englanniksi: DER Touristik Group Management 150924 E

Comments Off on Apollon Leif Vase Larsen DER Touristikin Pohjois-Euroopan johtoon