Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
29
Sep '15

Lapland Hotels avaa Tampereella: Lapin mystinen tunnelma on vieraille elämys

Lapin johtava matkailuyritys Lapland Hotels tuo Lapin mystiikan eteläsuomalaisten koettavaksi – sinne, missä saamelaiset kerran kulkivat. Ensimmäinen kaupunkihotelli avattiin syyskuun lopussa Tampereelle. Yksityinen toimija pyrkii erottautumaan olemalla ylpeästi lappilainen.

Kotimaisella, yksityisomisteisella Lapland Hotels Oy:llä on on vahvaa matkailualan osaamista vuosikymmenten ajalta. Nyt Lapland Hotels avaa ensimmäisen hotellinsa napapiirin eteläpuolelle. Kaupunkeja varten on rakennettu uusi hotellikonsepti, joka tarjoaa Lapin mystiikkaa ja rosoisuutta modernilla toteutuksella liikematkaajien, kokousvieraiden ja lomalaisten koettavaksi. Kaupunkihotelleissa panostetaan laatuun ja yksilöllisyyteen.

”Matkailuala on voimakkaassa kasvussa. Näemme isoja mahdollisuuksia etelän kaupungeissa. Uskomme, että elämyksellinen konseptimme on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto vieraille, jotka haluavat korkeatasoista mukavuutta ja arvostavat Lapin taianomaista tunnelmaa”, kertoo Lapland Hotels Oy:n toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Lapland Hotel Tampere avattiin syyskuun lopussa Tampere-talon naapuriin. Tampereen hotellitarjonta on täydentynyt viime aikoina vauhdilla, ja Lapland Hotels uskoo Lapin lumon erottuvan edukseen. Lapin vetovoima mukautuu kaupunkien sykkeeseen ylpeästi ja omilla ehdoillaan.

lapland-hotel-tampere-huonekuva-1

lapland-hotel-tampere-huonekuva-2

Lapland Hotel Tampereen yhteyteen on avattu Ravintola Dabbal, joka tuo pöytään pohjoisen luonnon ainutlaatuiset maut kunnianhimoisesti valmistettuna. Ruokalistalta löytyy esimerkiksi tunturivesien kalaa, puhtailla jängillä vaeltanutta poroa ja riistaa sekä friteerattua jäkälää. Paikallisuus puolestaan näkyy aamiaisella: tarjolla on varta vasten Tampereen hotellia varten kehitettyä porosta tehtyä mustaa makkaraa Lapin puolukoiden kera.

Lappilainen vieraanvaraisuus näkyy toiminnassamme kautta linjan: olemme enemmän kuin hotelli. Meillä kaikki lähtee yksilöllisestä hyvästä palvelusta ja siitä, että vieraitamme ilahdutetaan ja yllätetään persoonallisella tavalla. Olemme saaneet rekrytoitua tähän työhön huippuporukan. Myös tiivis yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on meille tärkeää”, kertoo Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen.

Lokakuun lopussa avataan toinen kaupunkihotelli, Lapland Hotel Oulu.

 

Comments Off on Lapland Hotels avaa Tampereella: Lapin mystinen tunnelma on vieraille elämys