Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
24
Sep '15

Tjäreborg vie kuluttajat mobiilille virtuaalimatkalle – virtuaalitodellisuudella ja 360-videoteknologialla paljon annettavaa matkailualalle

y5kvjje39qwttl2ul076

Tjäreborg lanseeraa ensimmäisenä Suomessa 360-teknologiaa hyödyntävän interaktiivisen mobiilimainoskampanjan. Yhdessä oululaisen Finwe Oy:n kanssa toteutetut videot vievät virtuaalisesti New Yorkiin ja Lontooseen – keskelle suurkaupungin sykettä. Virtuaaliteknologia tarjoaa matkailualalle merkittäviä uusia mahdollisuuksia kuluttajien entistä monipuolisempaan palvelemiseen.

Verkon ja erityisesti mobiilin merkitys on kasvanut viime vuosina myös matkailualalla. Matka unelmien lomakohteeseen alkaa useimmiten verkosta.

Erityisesti tänä vuonna olemme havainneet valtavaa kasvua mobiililaitteilla tehdyistä sivuvierailuissa ja varauksissa. Mobiililaitteilla tehtyjen ostojen määrä on kasvanut vuodessa 170 prosenttia”, kertoo Tjäreborgin verkkomyynti- ja online-johtaja Hans Broman.

Tjäreborg tarjoaa nyt mobiilikäyttäjille mahdollisuuden interaktiiviseen vierailuun kahdessa matkailijoiden suosimassa suurkaupungissa. 360-videoteknologia vie virtuaalimatkalle New Yorkiin ja Lontooseen. Matkakohteista kuvattujen 360-videoiden avulla kuluttajat pääsevät liikkumaan kaupungeissa yhteensä 16 erilaisen videoklipin sisällä. Interaktiivinen kampanjakokonaisuus on Suomessa ensimmäinen laatuaan.

360-videoteknologia on perinteisten panoraamakuvien seuraava taso. Virtuaaliteknologia ja 360-video ovat erinomaisia työkaluja etäläsnäolon kokemuksen tarjoamiseen”, kertoo Tjäreborgin videot tuottaneen FinCloudin varatoimitusjohtaja Juha Kela.

Videot toimivat kaikilla mobiililaitteilla ilman erityisiä katselulaseja. Tulevaisuudessa matkakohteen lisäksi vaikkapa hotelliin voisi tutustua perusteellisesti kotoa käsin ennen matkan ja majoituksen varaamista. Myös reaaliaikaisen 360-videostreamin tuottaminen on mahdollista.

Ensimmäinen askel kohti virtuaalimatkailua
Tjäreborgille 360-videot ovat aivan uudenlainen mahdollisuus palvella kuluttajia. Videoteknologian käyttöönotto on ensimmäinen askel kohti virtuaalimatkailua. Tulevaisuudessa kaukaisiinkin kohteisiin voi matkata lounastauolla ja kauniin auringonlaskun voi palata katsomaan uudelleen suosikkihotellinsa parvekkeelle reaaliajassa.

Hyvä tarina yhdistettynä virtuaaliteknologiaan tarjoaa mahdollisuuden tuottaa kuluttajille voimakkaita elämyksiä mobiilisti. Matkailualalla keskeistä on unelmien myyminen ja tähän virtuaaliteknologia tarjoaa loistavia mahdollisuuksia”, kertoo Tjäreborgin markkinointipäällikkö Anu Koskinen.

Tjäreborgin 360-videokampanja alkaa 25.9. Videoita voi katsella mobiililaitteilla YouTubessa, Facebookissa sekä Sanoman ja Adformin mainosalustoilla. Mukana on yhteensä 16 videonäkymää New Yorkin ja Lontoon tunnetuimmista paikoista.

Tutustu suurkaupunkien sykkeeseen: www.360tjareborg.fi

Comments Off on Tjäreborg vie kuluttajat mobiilille virtuaalimatkalle – virtuaalitodellisuudella ja 360-videoteknologialla paljon annettavaa matkailualalle