Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
23
Sep '15

Tjäreborg: New Yorkin suositut afternoon tea -paikat

is9k2bvtnwgxgxfjp7lf

Afternoon tea ei ole pelkästään englantilaisten teehetki. Myös maailman metropolissa New Yorkissa nautitaan iltapäiväteetä skonsseineen ja herkkupaloineen. Ostosten teon tai nähtävyyksien katselun lomassa istahtaminen johonkin kaupungin viihtyisään teesalonkiin on luksusta väsyneille jaloille. Olemme koonneet tähän kymmenen suosittua teesalonkia New Yorkissa.


Tea & Sympathy

Täällä voi nauttia iltapäiväteetä skonssien, voileipien ja leivonnaisten kera. Erilaisia teesekoituksia on jopa 30. Tea & Sympathy kutsuu itseään perinteiseksi brittiläiseksi ravintolaksi, joka tarjoaa iltapäiväteen lisäksi myös aamiaista, lounasta ja päivällistä.
Osoite: 108 Greenwich Ave, New York, NY 10011
http://www.teaandsympathy.com/

Lady Mendl’s Tea Salon
Keskiviikosta sunnuntaihin tarjolla on viiden lajin tee-menu, johon kuuluu pieniä suupaloja, voileipiä, kotona tehtyjä skonsseja ja makeita leivonnaisia. Teesalonki on hyvin suosittu ja pöytä tulee varata etukäteen.
Osoite: 56 Irving Pl, New York, NY 10003
http://www.innatirving.com/?pg=dining-mendls

The Pierre
Niille, jotka haluavat kokea yhden New Yorkin eleganteimmista hotelleista, voi The Pierre olla mielenkiintoinen valinta. Hotellin Two E Bar/Loungessa tarjoillaan korkean luokan iltapäiväteehttp://twoeny.com/menus/Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, mutta tänne voi piipahtaa myös spontaanisti.
Osoite: 2 E. 61st St, New York, NY 10065
http://www.tajhotels.com/luxury/grand-palaces-and-iconic-hotels/the-pierre-new-york/overview.html

The Lowell
The Lowell –hotelli tarjoaa kolme erilaista tee-menua Pempbroke-salissaan; Classic Tea, The Pembroke Royal Tea ja The Lowell Imperial Tea. Classic Tea -menu on nimensä mukaisesti klassinen iltapäivätee skonsseineen ja leivonnaisineen kun taas kahteen muuhun menuun kuuluu myös samppanjaa ja kaviaaria. Pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen, mutta tänne voi piipahtaa myös spontaanisti.
Osoite: 28 E. 63rd St., New York, NY 10065
http://www.lowellhotel.com/dining/the-pembroke-room/

Mandarin Oriental
Hienostuneessa Mandarin Oriental New York -hotellissa nautitaan klassinen afternoon tea -menu Lobby Loungessa, josta on huikea näköala Central Parkiin ja Manhattanille. Mandarinissa ei ole kovinkaan epätavallista törmätä johonkin julkkikseen.Pöytä tulee varata etukäteen.
Osoite: 80 Columbus Circle, New York, NY 10023
http://www.mandarinoriental.com/newyork/fine-dining/the-lobby-lounge/

Podunk Tearoom
Podunk on pieni perheen omistama teehuone NOHOssa lähellä Astor Placea. Podunk on varsinkin newyorkilaisten suosima teehuone. Täällä kaikki leivonnaiset ovat alusta loppuun itse tehtyjä ja ne tarjoillaan uunituoreen lämpiminä. Pöytävarauksen voi tehdä etukäteen, mutta tänne voi piipahtaa myös spontaanisti.
Osoite: 231 E. 5th St, New York, NY 10003
http://www.podunktearoom.com/hours-location/

King’s Carriage House
King’s Carriage House on kauniissa “town housessa” Upper East Sidellä. Perinteinen iltapäivätee tarjotaan elegantissa miljöössä samppanjan kera tai ilman. Pöytävaraus tulee tehdä etukäteen. Osoite: 251 E 82nd St, New York, NY 10028
http://www.kingscarriagehouse.com/

Alice’s Tea Cup
On hyvä tietää kuinka nälkäinen on ennen kuin menee Alice’s Tea Cup -teehuoneeseen. Jos on vain vähän nälkäinen, kannattaa valita ”The Nibble” -menu. Jos on hieman enemmän nälkäinen, on ”The Mad Hatter” oikea valinta. Ja jos on oikein nälkäinen, kannattaa valita ”The Jabberwocky”, johon kuuluu rajoittamaton määrä skonsseja ja pieniä voileipiä.
Osoite: 156 E. 64th St, 102 W. 73rd St, 220 E. 81st St
http://alicesteacup.com/

Cha-An
Cha-An on japanilainen teehuone East Villagessa. Täällä tarjotaan myös lämpimiä ja kylmiä ruokalajeja, jos haluaa syödä lounaan. Pienet minivoileivät ja skonssit nautitaan iltapäiväteen kanssa. Cha-An on tunnettu myös maukkaista japanilaisista jälkiruoistaan ja leivonnaisistaan. Skonssien taikinaan sekoitetaan Earl Greyn teelehtiä ja lopputuloksen kerrotaan maistuvan oikein hyvältä.
Osoite: 156 E. 64th St, 102 W. 73rd St, 220 E. 81st St (East Village)
http://www.chaanteahouse.com/

Sarabeth
Sarabeth-ravintoloita on New Yorkissa viisi ja kahdessa niistä, Central Park Southilla ja Upper East Sidellä, tarjotaan iltapäiväteetä. Sarabeth on tunnettu myös fantastisista brunsseistaan. Pöytä varataan ravintolan kotisivulta.
Osoitteet: 40 Central Park South, 59th St, between 5th and 6th avenues
ja 1295 Madison Avenue, at 92nd st
http://www.sarabeth.com/Restaurants_ep_40.html
Hintaesimerkki New Yorkin matkasta:
Lähtö Helsingistä 13.11.2015, majoittuminen kahden hengen huoneeseen Pennsylvania-hotelliin. Kolme yötä perillä. Matkan hinta alkaen 717 eur/hlö.

Comments Off on Tjäreborg: New Yorkin suositut afternoon tea -paikat