Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
18
Sep '15

Polskiminen loman kohokohta

Egypt:Destination HRG:Makadi Bay

Egypt:Destination HRG:Makadi Bay

Uima-allas on edelleen monelle loman keskipiste. Jopa 70 prosenttia lomalaisista pitää uima-allasta ja sen ominaisuuksia tärkeänä, hotellin sijainnin lisäksi, kertoo Finnmatkojen kysely, joka toteutettiin elokuussa 2015.

Lomamatkailijoille tärkeimpiä kriteerejä hotellia valitessa uima-altaan lisäksi ovat mm. hotellin sijainti, hotellihuoneen taso ja All Inclusive, joka kasvattaa suosiotaan.

Yhä useammat hakevat lomaltaan rentoutumisen lisäksi aktiiviloman elementtejä ja tässä erilaiset altaat kuten kuntoaltaat vastavirtalaitteilla, pitkät altaat matkan uintiin ym. ovat kullan arvoisia. Tärkeänä pidetään uima-altaan kokoa – mitä suurempi sen parempi. Lisäksi altaan veden pitää olla riittävän lämmintä.

Erilaiset luksus-ominaisuudet kasvattavat myös suosiotaan. Moni haluaa ehdottomasti päästä kokeilemaan hotelliasumista, jossa omalta terassilta on suora yhteys uima-altaaseen eli ns. pool access. Infinity- allas on vielä harvan matkailijan herkku, ja entistä useampi haluaisikin kokea horisonttiin katoavan uima-altaan.

Pieni uima-allassanasto:

Pool access – suora yhteys hotellihuoneen terassilta uima-altaaseen. Joissain hotelleissa jopa huonepalvelu toimii veneellä uima-allaskanavan kautta.

Esim. The Access Pool Resort & Spa FFFF, Phuket, Thaimaa

Blue Village Exotic Mai Khao Lak FFFF+, Thaimaa

Infinity pool  uima-allas, joka on suunniteltu siten, että altaan jokin sivu näyttäisi olevan reunaton ja allas jatkuisi loputtomiin, kauas horisonttiin.

Esim. Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino FFFFF, Gran Canaria

Cape Sienna FFFF+, Phuket, Thaimaa

Jacuzzi – poreallas.

Oma poreallas hotellihuoneessa tai hotellihuoneen terassilla.

Esim.Atlantica Kallisto Resort & Spa FFFFF, Kreeta, Kreikka

Comments Off on Polskiminen loman kohokohta