Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
15
Sep '15

Diginatiivi haluaa liikematkatoimistolta sähäkkyyttä ja vapautta valita

bhkvpkozrh6vggbvquosbg

Anne-Marjut Väänänen Country Manager Suomi

Travellink ampaisi Suomen tunnetuimmaksi liikematkatoimistoksi

TNS Gallupin mukaan nettipohjainen matkatoimisto Travellink on noussut Suomen tunnetuimmaksi liikematkatoimistoksi ja käytetyimpien kärkikolmikkoon.Liikematkatoimistojen rakennemuutos siivittää Travellinkia kasvuun. Tämän päivän liikematkustaja ja päättäjä on yhä useammin Y- tai Z-sukupolvea edustava diginatiivi, joka haastaa nyt liikematkailun prosessit. Yrityksissä etsitään uusia toimintatapoja, jotka nuori sukupolvi tunnistaa yksityismatkustuksesta ja jotka antavat laajemman vapauden valita itse.

Matkatoimiston tulee olla nyt houkutteleva ja matkustamisen hauskaa ja palkitsevaa. Travellink on TNS Päättäjatlas 2015- tutkimuksen ⃰⃰ mukaan Suomen tunnetuin liikematkatoimisto, ja ohittanut selkeästi Suomen johtavat liikematkatoimistot SMT:n ja CWT Finlandin. Travellink on noussut nopeasti myös kolmanneksi käytetyimmäksi liikematkatoimistoksi ja toiselle sijalle pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa.

Tutkimusten mukaan nuoremmat sukupolvet kannustetaan parhaiten toimimaan sääntöjen mukaan ja tavoittelemaan säästöjä tarjoamalla runsaasti vaihtoehtoja sekä laajaa pelikenttää yrityksen asettamien raamien sisällä.”Yritykset haluavat paitsi virtaviivaistaa ja automatisoida toimintojaan myös hakea henkilökunnalle etua. Nuorilla päättäjillä on erilainen peruselämänmalli, joka pitää ymmärtää myös työelämässä. He ovat syntyneet verkko- ja mobiilimaailmaan ja tottuneet tekemään matkavarauksensa itse heille sopivaan aikaan ja sopivalla tavalla. Yhä useammat yritykset ovatkin antaneet liikematkustajiensa käyttöön matkatoimistojen online-varaustunnukset, joilla matka-asiat voi hoitaa verkossa tai mobiilisti itselle sopivalla tavalla”, kertoo Travellinkin maajohtaja Anne-Marjut Väänänen.

Kuluvalla tilikaudella Travellinkilta on varattu 45,6 % enemmän matkoja edelliseen tilikauteen verrattuna. ”Taantumaa ei ole havaittavissa niin liikematkoissa kuin vapaa-ajan matkustamisessakaan. Olemme panostaneet viime vuodet luotettavuutemme ja mielikuvamme rakentamiseen. Erotumme liikematkapuolella kilpailijoistamme markkinoiden helppokäyttöisimmällä online-työkalulla ja virtaviivaistetuilla toimintamalleillamme, jotka on kehitetty alusta alkaen online-maailmaan yhteistyössä asiakkaiden ja lentoyhtiöiden kanssa, eikä niitä ole liimattu olemassaoleviin prosesseihin. Ohjenuoramme kaikissa palveluissamme on Keep it simple!”, jatkaa Väänänen.

Travellink on osa eDreams ODIGEO –ryhmää, joka on yksi maailman suurimmista online-lentojen jakelijoista ja Euroopan suurin online-matkatoimisto. Kansainvälinen matkajätti toimii globaalisti ja hyödyntää liikematkustuksessa vapaa-ajan matkustuksessa hyväksi havaittuja toiminnallisuuksia. Travellinkissa valmistaudutaan jo nyt alaa paljon puhuttaneeseen avoimen varauksen (Open Booking) kulttuuriin.

⃰TNS Päättäjäatlas 2015. Puhelininformoitu webkysely päättäjille, joiden yrityksen liikevaihto minimissään 83 333 euroa 12.2.-13.4.2015. Kyselyyn vastasi 2978 henkilöä.

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettipohjainen matkatoimisto, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Travellink tarjoaa palveluita kolmella eri liiketoiminta-alueella: vapaa-ajan matkoissa, liikematkoissa sekä kokous- ja tapahtumamatkoissa. Travellinkin valikoimaan kuuluu 440 eri lentoyhtiötä ja yli 460 000 hotellia yli 40 000 kohteessa ympäri maailman. Travellink sekä eDreams, Go Voyages, Opodo ja Liligo kuuluvat eDreams ODIGEO -ryhmään, joka on Euroopan suurin nettimatkatoimisto ja verkkokauppayhtiö. eDreams ODIGEO on edustettuna yhteensä 44 maassa ympäri maailman. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman lentoja, hotelleja, autonvuokrausta sekä lento- ja hotellipaketteja.

Comments Off on Diginatiivi haluaa liikematkatoimistolta sähäkkyyttä ja vapautta valita