Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
14
Sep '15

Apollolle uusi omistaja – kauppa vahvistettu

rxg0vzac5ad5kf0siheg

Apollolle uusi omistaja
– vahvistaa pohjoismaista identiteettiä muuttamalla nimensä Apollo Travel Groupiksi

Euroopan kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet saksalaisen REWE Groupin ostotarjouksen Kuonin eurooppalaisista liiketoiminnoista. Apollo vahvistaa pohjoismaista identiteettiä muuttamalla nimensä Apollo Travel Groupiksi.

Euroopan kilpailuviranomaiset ovat hyväksyneet saksalaisen REWE Groupin ostotarjouksen Kuonin eurooppalaisista liiketoiminnoista ja näin ollen 22. kesäkuuta ilmoitettu kauppa on toteutunut. DER Touristik, joka on REWE Groupin matkailudivisioona, järjestelee toimintojaan uudelleen ottaakseen johtavan aseman eurooppalaisilla matkailumarkkinoilla.

DER Touristikilla ei ole ollut pohjoismaista liiketoimintaa ja se näkee yrityskaupan antavan sille heti merkittävän aseman Pohjoismaissa. Omistajavaihdoksen yhteydessä Apollo muuttaa nimensä Apollo Travel Groupiksi, johon kuuluvat Apollon liiketoiminta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, lentoyhtiö Novair, Golf Plaisir, Lime Travel ja hyvinvointikeskus Playitas Fuerteventuralla.

– Apollon filosofia perustuu vahvasti paikalliseen identiteettiin ja se istuu hyvin DER Touristikin toimintatapoihin. Tämä on vahvuus, koska suuret kilpailijamme menevät eri suuntaan ja ovat yhä suurempia ja eurooppalaisia, joka vähentää paikallista touchia, sanoo Leif Vase Larsen, Apollo Travel Groupin pääjohtaja.

DER Touristikin liikevaihto on kaupan jälkeen 7 miljardia euroa ja sillä on n.  7,7 miljoonaa asiakasta 14 maassa.

– Uskomme vahvasti monipuolisuuteen matkojen tarjonnassa, koska matkatoiveita ja -unelmia on yhtä paljon kuin matkustajia. Kaikki Apollon tuotemerkit pysyvät, emme usko brändin yhdistämiseen useilla eri Euroopan markkinoilla, sanoo Sören Hartmann, DER Touristikin pääjohtaja.

– Jos haluaa vastata paikaillisiin matkatoiveisiin, on oltava lähellä asiakasta, sanoo Sören Hartmann.

Comments Off on Apollolle uusi omistaja – kauppa vahvistettu