Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
28
Aug '15

Scandic avaa hotellin New Yorkissa – ainakin väliaikaisesti

print_vqi7yWaBUS

Scandic To Go -hotellihuoneen seuraava kohde on New York. Syyskuussa huone on esillä viikon ajan pohjoismaista ruokakulttuuria esittelevässä North Food Festival -tapahtumassa West Villagessa. Scandic To Go -huoneen sisustus uudistetaan Tukholmaan keväällä 2016 avattavan uuden Scandic Haymarket -hotellin henkeen.

Scandic To Go viedään ensimmäistä kertaa Pohjoismaiden ulkopuolelle, Atlantin toiselle puolelle New Yorkiin. Suomessa Scandic To Go -hotellihuone kiersi kesällä viidellä paikkakunnalla: Tammisaaressa, Jämsän Himoksella, Savonlinnassa, Tampereella ja Turussa. Aiemmin tänä vuonna tämä ainutlaatuinen hotellihuone on vieraillut myös useissa tapahtumissa Pohjoismaissa, muun muassa hiihdon MM-kisoissa Falunissa. Scandic To Go kuljetetaan New Yorkiin laivalla ja merimatka tullaan dokumentoimaan.

“On upeaa jatkaa menestyksekästä Scandic To Go -kiertuetta maailman tunnetuimpaan metropoliin New Yorkiin. Tämä on jälleen yksi osoitus siitä, että Scandic haluaa olla hotellialan edelläkävijä ja tarjota uudenlaisia, inspiroivia hotellikokemuksia”, kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

West Villagessa 23.–28. syyskuuta järjestettävän North Food Festival -tapahtuman näyttämönä on tänä vuonna ”Scandic Haymarket Square” -tori, joka on kuin Tukholman Hötorget pienoiskoossa. Torilla esitellään pohjoismaisia herkkuja, sillä pohjoismainen ruokakulttuuri ja design ovat jo pitkään olleet suosittuja New Yorkissa, joka tunnetaan trendien ja kulttuurien sulatusuunina.

”New Yorkissa meillä on mahdollisuus esitellä pohjoismaista Scandicia sekä paikallisille että matkailijoille. Samalla kävijät saavat ennakkomaistiaisen Hötorgetilla sijaitsevan PUB-tavaratalon historialliseen rakennukseen avattavan uuden hotellin kansainvälisestä tunnelmasta ja designista, sanoo Scandic Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kati Puukko.

Scandic To Go

Scandic To Go on 18 m² kokoinen konttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka mahdollistaa tasokkaan hotelliasumisen lähes missä tahansa. Huoneessa on hotellihuoneen mukavuudet, kuten kaksi 90 cm vuodetta, vuodesohva, oleskelualue, TV, langaton internet-yhteys, ilmastointi ja täysin varusteltu kylpyhuone FACE Stockholm -tuotteilla. Lisäksi hotellihuoneen edessä on terassi, jossa voi seurata kaupungin menoa ja maisemia sekä nauttia aamiaisen. Varustukseen kuuluu myös kaksi polkupyörää, joilla voi tehdä retkiä lähiympäristöön.

Scandic To Go edustaa uutta Scandicia. Scandic on viime vuosina panostanut merkittävästi hotellien ja palveluiden kehittämiseen palvellakseen asiakkaitaan paremmin. Lukuisia hotelleja niin Suomessa kuin maailmalla on uudistettu vastaamaan nykypäivän matkustajien vaatimuksiin.

Lue lisää

http://www.scandichotels.fi/to-go

http://nordicfoodfestival.org/

Comments Off on Scandic avaa hotellin New Yorkissa – ainakin väliaikaisesti