Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
24
Aug '15

Kiehtova Japani – kaksi erilaista kiertomatkaa nousevan auringon maahan

t6glfk2ruyfbxufr3anp

Kaukainen Japani siintelee monien matkahaaveissa. Kiertomatka on äärimmäisen helppo ja suositeltava tapa ottaa ensituntumaa tämän kiehtovan maan kulttuuriin. Matkavekka tarjoaa kaksi erilaista Japanin-kiertomatkaa: suosittu Lumoava Japani jatkuu myös tänä talvena, ja uudella Japanin kätketyt helmet -kiertomatkalla pääset tutustumaan nousevan auringon maahan pintaa syvemmältä

Kaksi upeaa ja erilaista Japanin kiertomatkaa

Japanin kulttuuri pohjautuu aasialaisiin kulttuureihin, mutta eristyksessä elävään saarivaltioon on kehittynyt aivan omanlaisensa elämäntapa. Maan ainutlaatuinen yhdistelmä moderneja suurkaupunkeja sekä ikivanhaa kulttuuria tekevät Japanista mielenkiintoisen matkakohteen. Suuren suosion saavuttanut Lumoava Japani -kiertomatka on ohjelmistossamme myös tänä talvena. Uudella Japanin kätketyt helmet -kiertomatkalla pääsee tutustumaan Japaniin pintaa syvemmältä.

Lumoava Japani 9 yötä

Moniulotteinen Japani tarjoaa useita kiinnostavia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Tähän kiertomatkaan olemme koonneet valmiiksi kaikki maan huikeimmat nähtävyydet. Matka alkaa Tokiosta, modernista suurkaupungista. Toisena kohteena on täysin erilainen Kioto, jossa vaalitaan perinteisiä kortteleita eikä pilvenpiirtäjiä suosita. Vanhat temppelit, hienot puutarhat, geisha-talot, teehuoneet ja ruokatorit vievät matkailijan mukanaan ikivanhaan kulttuuriin. Viimeisenä kohteena on liiketaloudestaan ja ruokakulttuuristaan tunnettu Osaka, jossa katukuvaan mahtuu monenmoista. Muita mielenpainuvia elämyksiä matkalla ovat Kegonin vesiputoukset, Fuji-vuori sekä luotijunalla matkustaminen.

Japanin kätketyt aarteet 9 yötä

Mikäli Japani on jo osittain tuttu tai haluat kokea Japania pintaa syvemmältä ilman suuria turistimassoja, niin suosittelemme sinulle tätä unohtumatonta kiertomatkaa. Matkareitti vie länsirannikolle, yli Japanin Alppien ja läpi historiallisten kylien ja kaupunkien. Näet niin jylhiä vuoria, vehreitä metsiä, linnoja, kylpylöitä, geishoja kuin samuraikulttuuria. Näistä kaikista syntyy monipuolinen ja ainutlaatuinen matkaelämys.

Lumoava Japani

Japanin kätketyt helmet

Comments Off on Kiehtova Japani – kaksi erilaista kiertomatkaa nousevan auringon maahan