Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Sat
22
Aug '15

Scandic finaalissa World Responsible Tourism Awards 2015 -kilpailussa

irywdkqrkgmobvjpwjpk

Scandicin onnistunut työ esteettömyyden parissa on jälleen herättänyt maailmanlaajuista huomiota. Scandic on ainoana hotelliketjuna yltänyt World Responsible Tourism Awards 2015 -kilpailun finaaliin. Palkintojenjako järjestetään Lontoossa World Travel Market -tapahtumassa 4. marraskuuta 2015.

Scandic on ehdolla ”Paras majoitus toimintarajoitteisille” -kategoriassa. Kategoriaan kuuluu hotelli- ja majoituspalveluja tarjoavia yrityksiä, jotka huomioivat erilaisten asiakkaiden tarpeet ja tarjoavat miellyttävän majoittumisen kaikille. Tämän kategorian yritykset toimivat esimerkkinä matkailualalla toivottamalla tervetulleeksi kaikki matkailijat toimintarajoitteista riippumatta.

”Olemme tehneet paljon töitä esteettömyyden eteen ja siksi olen erittäin ylpeä siitä, että olemme päässeet finaaliin näin merkittävässä asiassa,” kertoo Scandic Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Kilpailun tuomarit arvioivat majoituspalveluita tarjoavia yrityksiä, jotka ovat ottaneet esteettömyyden olennaiseksi osaksi yrityksen toimintaa ja käytäntöjä. 37 finalistin listalla on useita pohjoismaisia matkailualan yrityksiä, mutta Scandic on ainoa listalla oleva hotelliketju.

”Odotan kovasti palkintoseremoniaan osallistumista ja toivon, että tulemme kotiin kultamitalin kanssa,” sanoo Magnus Berglund, Scandicin esteettömyyslähettiläs.

Scandicin esteettömyystyö
Scandicilla on tavoitteena tarjota jokaiselle hotellivieraalle sama korkeatasoinen palvelu, oli vieras toimintarajoitteinen tai ei. Scandic on konsultoinut esteettömyystarpeita edustavia järjestöjä, hotellivieraita ja työntekijöitä ja laatinut 110 kohdan muistilistan, jota kutsutaan Scandicin esteettömyysstandardiksi. Standardi kattaa kaikki hotellien tuotteet ja palvelut. Vuonna 2013 Scandic oli ensimmäinen hotelliketju maailmassa, joka lanseerasi esteettömyyteen liittyvän interaktiivisen online-koulutuksen, joka on kaikille avoin Scandicin verkkosivuilla. Lisää erityistarpeiden huomioimisesta löytyy täältä.

Word Responsible Tourism Award
Word Responsible Tourism Award on perustettu vuonna 2004 ja sen avulla halutaan tuoda esille matkailualan inspiroivimmat vastuullisuustarinat. Kilpailun järjestävät Responsible Travel ja ICRT (International Centre for Responsible Tourism). Palkintoseremonia pidetään kansainvälisessä World Travel Market -tapahtumassa, joka järjestetään 4. marraskuuta 2015 (World Responsible Tourism Day).

Comments Off on Scandic finaalissa World Responsible Tourism Awards 2015 -kilpailussa