Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
6
Aug '15

Etelään melkein kotiovelta – Lomamatkojen syksyn ja talven lennot

vcekgictqh2zagy32hbe

Lomamatkat lennättää suomalaisia etelään syksy−talvikaudella 2015−2016 yhteensä 16 kentältä Helsinki-Vantaan lisäksi. Syksyn maakuntalennot alkavat 31.8. Joensuusta, kohteena Kroatian Porec. Eniten lähtöjä on syksyllä Joensuusta (12), Jyväskylästä (11), Kuopiosta (13), Porista (13) sekä Lappeenrannasta (7).

Kohdevalikoimasta löytyy suomalaisten suosikkeja: Espanja, Kreikka, Kypros, Portugali sekä Turkki. Helsingistä lennetään lokakuun lopusta alkaen myös Dubaihin. Marraskuun puolivälistä alkaen lennetään Helsingistä myös Thaimaan Phuketiin ja joulukuusta alkaen Kuuban Varaderoon.

Matkojen ajankohtaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.lomamatkat.fi

Comments Off on Etelään melkein kotiovelta – Lomamatkojen syksyn ja talven lennot