Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
15
Jun '15

Leirintämökkien kysyntä vilkkaimmillaan juhannuksena

Käynnistynyt camping-matkailusesonki on alkanut varovaisin odotuksin. Alkuvuosi on käynnistynyt edellisvuotta hiljaisemmin, mutta kotimaisissa yöpymisissä odotetaan kasvua. Suomen leirintäalueilla yövytään tänä vuonna kaikkiaan 2,1 miljoonaa kertaa. Juhannukseksikin voi vielä vapaa mökki löytyä.

– Näyttää siltä, että taantuma tulee lisäämään suomalaisten leirintäalueiden kysyntää. Varsinkin kotimaiset matkailijat hakeutuvat aikaisempaa enemmän käyttämään leirintäalueiden palveluja, toteaa Suomen Leirintäalueyhdistyksen toiminnanjohtaja Antti Saukkonen.

Venäläisten matkailijoiden määrä on vähentynyt edellisvuodesta, mutta lievää vilkastumista on odotettavissa sieltäkin. Parhaan sesongin aikaan heinäkuussa leirintäalueiden mökkivaraukset kannattaa tehdä ennakkoon. Ensimmäisenä varataan aina korkeatasoisimmat loma-asunnot ja huvilat. Viime hetken varaaja voi löytää esimerkiksi neljän hengen mökkejä.

– Kannattaakin seurata tarkkaan leirintäalueiden ja lomakylien ilmoittelua verkossa – monesti juuri sieltä löytyvät viime hetken tarjoukset. Olemme koonneet camping.fi -portaaliin viime hetken tietoa juhannuksena vielä vapaana olevista mökeistä, huomauttaa Saukkonen.

Lisätietoja:

www.camping.fi

Comments Off on Leirintämökkien kysyntä vilkkaimmillaan juhannuksena