Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
29
May '15

Matkavekka ja Savonlinnan Seudun Matkailu aloittavat yhteistyön

Matkatoimisto Matkavekka ja Savonlinnan Seudun Matkailu aloittavat myyntiyhteistyön Savonlinnan seudulla. Savonlinnan Matkailu alkaa jälleenmyydä kaikkia Matkavekan ja Lomamatkojen matkoja, mukaan lukien myös suosittuja suoria lentoja Savonlinnasta etelän lomakohteisiin.

Savonlinnan Matkailu jatkaa toimintaansa 8.6. alkaen Matkavekan entisissä tiloissa, osoitteessa Kauppatori 2, jossa Matkavekan oma myyntitoimisto lopetti toimintansa 22.5. Matkavekan ja Lomamatkojen asiakkaat saavat näin mahdollisuuden ostaa matkansa samasta tutusta paikasta kuin aikaisemmin. Tämän lisäksi Savonlinnan Seudun Matkailu palvelee ja neuvoo edelleen myös kaikkia Savonlinnaan saapuvia matkailijoita.

Monille Matkavekan kanta-asiakkaille tuttu Heli Kotro siirtyy Matkavekalta Savonlinnan Matkailun palvelukseen kesälomiensa jälkeen.

Comments Off on Matkavekka ja Savonlinnan Seudun Matkailu aloittavat yhteistyön