Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
26
May '15

Suosittu Hämeenlinnan Matkailukartta on ilmestynyt

Matkailukartta%20kesä%202015

Suosittu Hämeenlinnan CITY-OPAS® Matkailijan palvelukartta 2015 on ilmestynyt päivitettynä. Kartta palvelee niin Hämeenlinnaan saapuvia työ- ja vapaa-ajan matkustajia kuin paikallisia asukkaita, oppilaitoksia ja yrityksiä. Kartta pitää sisällään palveluhakemiston mukaisesti listattuna tietoa:
Hämeenlinnan museoista ja nähtävyyksistä,
majoituspaikoista,
vapaa-ajan palveluista,
ruokaravintoloista sekä
ostospaikoista.

Kartan takakannessa on myös poimintoja Hämeenlinnan kesätapahtumista.

Matkailukarttaa on saatavilla veloituksetta Hämeenlinnan matkailuneuvonnasta Palvelupiste Kastellista ja viikosta 23 alkaen Hämeenlinnan kaupungin kirjasto-palvelupisteistä sekä kotimaan suurimmista i-pisteistä. Matkailusesonkina kartan voi ottaa mukaansa CITY-OPAS® kartta-automaateista (24h) Hämeenlinnan torilta ja rautatieasemalta. Karttaa jaetaan myös Hämeenlinnan matkailukohteisiin ja -yrityksiin viikon 23 aikana.

Kartan toteuttivat yhteistyössä Suomen City-Opas, Hämeenlinnan kaupunki ja Linnan Kehitys Oy.

Comments Off on Suosittu Hämeenlinnan Matkailukartta on ilmestynyt