Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
22
May '15

Aurinkovarma Egypti kutsuu matkailijoita jälleen ensi talvena

asfplkq2fqjp2dxle9pi

Lomamatkat vie jälleen lomalaisia Egyptiin! Talven kylmimpien kuukausien aikana ilmastoltaan lämmin Egypti on suomalaisille erittäin houkutteleva matkakohde. Lomalle Punaisenmeren Hurghadaan pääsee kanssamme nyt joulukuusta helmikuulle.

Loma Hurghadassa on oivallinen valinta ensi talvena useastakin syystä.

Maan poliittinen tilanne on tasaantunut ja Punaisenmeren lomakohteissa on rauhallista ja vakaata. Turistien määrät nousevat jälleen pikkuhiljaa ja kohteissa otetaan matkailijat innolla vastaan. Vain reilun viiden tunnin lentomatkan päässä kylmästä pohjolasta ilma on aurinkoinen, sadepäiviä ei juurikaan ole ja lämpötilat ovat miellyttäviä eivätkä nouse kuumimpiin hellelukemiin. Lomailu Egyptissä on edullista, ja varsin alhainen hintataso hellii lomailijan lompakkoa. Tasokkaat All inclusive -hotellit palveluineen sopivat erinomaisesti lepolomailijoille. Aktiivilomailijalle Punainenmeri tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet vesiurheiluun, sukellukseen ja snorklailuun.

Tutustu Lomamatkojen Egyptiin

Lähtökaupunki
Maanantailento
Lähtöpäivät talvi 2015-16
Primera Air
Pori 14.12.
Tampere 21.12.
Joensuu 28.12.
Seinäjoki 4.1.
Rovaniemi 11.1.
Kuopio 18.1.
Jyväskylä 25.1.
Lappeenranta 1.2.

Comments Off on Aurinkovarma Egypti kutsuu matkailijoita jälleen ensi talvena