Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
13
May '15

Finnmatkojen Bamseklubi saa Leijonaemojen tunnustuspalkinnon

bamseklubi

Finnmatkojen lastenkerho Bamseklubi vastaanottaa perjantaina Leijonaemot ry:n tunnustuspalkinnon ansioituneesta toiminnasta erityislapsiperheiden kanssa.

Hurraa Bamse! Maailman vahvin nalle tiimeineen on pakahtua ylpeydestä, sillä Finnmatkojen lastenkerho Bamseklubi saa perjantaina kunnian vastaanottaa Leijonaemot ry:n palkinnon ansioituneesta toiminnasta erityislapsiperheiden kanssa.

Palkinnon perusteet ovat seuraavat:
”Bamseklubi on ottanut myös erityislapsen vastaan ennakkoluulottomasti ja ilman, että erityisyydestä tehtiin suurta numeroa. Bamseklubin ohjaajat ottivat erityistarpeet huomioon ja mahdollistivat myös vanhemmille lomaa ja hetken omaa aikaa aivan kuten tavislasten vanhemmillekin.”

– Olemme ylpeitä ja onnellisia tästä kunnianosoituksesta. Kiitokset ja kunnia kuuluvat loistavalle kohdehenkilökunnallemme, joka työskentelee ahkerasti ja ennakkoluulottomasti, jotta erityislapset saavat saman Bamseklubi-kokemuksen kuin muutkin kerholaiset, sanoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Cresswell ja jatkaa:

– Koulutetut lastenkerho-ohjaajamme ja tietenkin suurisydäminen Bamse varmistavat, että kaikilla asiakasperheillämme on yhtäläiset ja tasapuoliset mahdollisuudet nauttia lomasta. Lasten iloisen palautteen lisäksi saamme usein kiitosta siitä, että Bamseklubi tarjoaa vanhemmille kaivatun hengähdystauon.

Palkinto jaetaan perjantaina 15.5.2015 Leijonaemot ry.:n 10-vuotisjuhlagaalassa. Leijonaemot on yhdistys, joka edistää vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys järjestää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken ja tukee jäsentensä jaksamista ja hyvinvointia.

Comments Off on Finnmatkojen Bamseklubi saa Leijonaemojen tunnustuspalkinnon