Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
30
Apr '15

Apollomatkat varautuu mahdolliseen IAU:n tukilakkoon ensi viikolla

javvy0sz9g1yn74o4hjh

Varoitus tukilakosta torstaina 7.5. ja 8.5.

Ilmailualan Unioni on jättänyt varoituksen Finnairiin ja Finnairin alihankkijoihin kohdistuvasta tukilakosta, joka liittyy liittojen kiistaan Airpro Oy:ssä noudatettavista työehdoista. Lakolla olisi vaikutuksia myös Apollomatkojen asiakkaille.

Tukilakon on ilmoitettu tapahtuvan 7.5. ja 8.5. klo 6:00-18:00.

Toteutuessaan tällä tukilakolla olisi merkittäviä vaikutuksia Finnairin liikenteeseen sillä se pysäyttäisi käytännössä matkatavarapalvelut ja koneiden lähtemiseen liittyvät palvelut useiksi tunneiksi ruuhkaisimpaan aikaan kahtena päivänä ja sotkisi siten useiden tuhansien asiakkaiden matkasuunnitelmat. Tukilakko hidastaisi myös asiakaspalvelua Helsinki-Vantaan kentällä

Toteutuessaan lakolla on vaikutuksia myös Apollomatkojen asiakkaisiin Kreetan ja Dubrovnikin lennoilla, mikäli lomakohteeseen lennettävä tai sieltä Suomeen palaava lento peruutetaan.

Koska saan tietää onko lentoni peruttu?

Päätökset lentojen peruutuksista tehdään ensi viikon (19) alussa. Tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta tulemme ottamaan yhteyttä kaikkiin niihin asiakkaisiimme, joiden lentoja mahdollinen lakko koskee heti ensi viikon alussa.

Vaikuttaako mahdollinen lakko lomakohteista palaaviin matkustajiin?

Kyllä, peruuntuvilla lennoilla on lakon mahdollisesti alkaessa vaikutusta myös palaaviin asiakkaisiin. Kohteissa asiakkaista huolehtii Apollomatkojen kohdehenkilökunta.

Apollomatkojen valmismatkan (lento + hotelli) varanneet lentävät Finnairin reittilennoilla, ja jos lento joudutaan perumaan, hyvitetäänkö asiakkaalle matkan hinta?

Kyllä, lennon peruuntuessa lakon takia hyvitämme asiakkaalle koko lomamatkan hinnan.

Voiko matkan siirtää toiseen ajankohtaan?

Kyllä, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuutta siirtää matka johonkin toiseen kohteeseen tai johonkin toiseen ajankohtaan, jos matka on lakon vaikutusten piirissä.

Comments Off on Apollomatkat varautuu mahdolliseen IAU:n tukilakkoon ensi viikolla