Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
20
Mar '15

Apollosta Pohjoismaiden ensimmäinen Travelife Certified-sertifioitu matkanjärjestäjä

print_EqPgnKJc5X
Apollo on Pohjoismaiden ensimmäinen Travelife Certified -sertifioitu matkanjärjestäjä. Sertifiointi julkistettiin ITB:ssä Berliinissä maaliskuun alussa. Sertifioinnin myöntää hollantilainen Travelife.

Sertifioinnissa on tarkastettu ja hyväksytty yli 200 kestävän kehityksen kriteeriä yrityksen toiminnassa. Kaikki prosessit toimistossa, sisäänostoissa, henkilöstöasioissa, toimittajissa, kohdetoiminnoissa, viestinnässä ja asiakastoiminnassa on käyty läpi, tarkastettu ja hyväksytty.

Sertifiointi on jaettu 3 osaan, Travelife Engaged, Travelife Partner ja Travelife Certified, joka on korkein sertifioinnin taso. Sertifiointi perustuu johtaviin kansainvälisiin standardeihin (EMAS, ISO, UNEP, GRI, GSTC).

– Tämä on merkittävä tunnustus, jonka eteen on tehty paljon työtä ja josta olemme erittäin ylpeitä. Matkailualan toimijana haluamme olla varmistamassa matkailupalveluiden tuottamisen eettisyyttä ja tukemassa kestävää kehitystä, sanoo Apollomatkojen maajohtaja Eva Torra.

Apollon kestävän kehityksen ohjelmassa on neljä pääasiallista fokusta:

– varmistaa kestävän kehityksen periaatteet tuotantoketjussa

– varmistaa, että tarjoamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia tuotteita

– varmistaa, että ihmisoikeudet huomioidaan kohdemaissa

– varmistaa, että vaikutamme osaltamme ja tuotantoketjussa ympäristöasioihin

Asiakkaille ympäristöystävällisiä valintoja

Apollo on jo vuodesta 2009 tehnyt yhteistyötä Travelifen kanssa hotellien sertifiointiin. Apollolla on n. 100 hotellia valikoimissan, jotka ovat Travelife sertifioituja. Asiakkaat voivat valita hotellin, joka noudattaa kestävän kehityksen strategiaa.

Yhteistyössä World Animal Protectionin kanssa retkitarjontaa on muokattu vastaamaan kestävän kehityksen kriteerejä. Näin ollen esimerkiksi kaikki elefanttiretket on karsittu pois Apollon retkivalikoimasta talvella 2014-15.

Comments Off on Apollosta Pohjoismaiden ensimmäinen Travelife Certified-sertifioitu matkanjärjestäjä