Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
20
Mar '15

Tuomas Luukkonen Apollomatkojen myyntipäälliköksi

prdkmwsgcrh6uccvr6jl

Tuomas Luukkonen (29) on aloittanut Apollomatkojen myyntipäällikkönä maaliskuun alusta. Tuomas siirtyy tehtävään Kuoni Nordic Revenue Management -yksiköstä Tukholmasta, jossa hän on osana pohjoismaista yksikköä vastannut pohjoismaiden sekä Suomen hinnoittelusta ja tuotteistuksesta.

Tuomaksella on erittäin hyvä kokemus pohjoismaisesta markkinasta sekä vahva näkemys Suomen markkinasta. Hän on valmistunut Helsingin yliopistosta pääaineinaan taloustieteet sekä hotelli-, ravintola- ja matkailubusiness. Tuomas on työskennellyt myös Finnairilla eri tehtävissä sekä hotelli- ja pankkialalla. Vapaa-aikanaan Tuomas matkustaa ja harrastaa viinejä.

Tuomas vastaa myyntipäällikkönä Suomen hinnoittelusta, tuotteistuksesta, kampanjoinnista, yhteistyöhankkeista sekä offline myyntikanavista eli jälleenmyyjistä sekä omasta call centeristämme Helsingissä. Call centerin esimiehenä jatkaa Nina Jakiminski.

Tuomas siirtyy Helsinkiin kokopäivätoimisesti kesän aikana.

Comments Off on Tuomas Luukkonen Apollomatkojen myyntipäälliköksi