Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
25
Feb '15

Finnmatkat: 5 vinkkiä edulliseen unelmalomaan

Rixos Lares

Lomakuume nousee, mutta matkakassa ammottaa lähes tyhjänä? Finnmatkat kokosi vinkkilistan, jonka avulla pääset paratiisirannalle pienelläkin budjetilla.

1. Vältä koulujen lomasesonkia 
Jos lomailuajankohtasi joustaa, nauti joulunpyhistä ja koulujen kesälomista Suomessa. Säästät rahaa suuntaamalla unelmalomalle lämpöön sesonkiaikojen ulkopuolella – vältät myös ruuhkat rannoilla. Heittäisitkö talviturkin toukokuussa Turkissa?

2. Varaa All Inclusive
Vältyt yllättäviltä lovilta lompakossa, kun varaat All Inclusive -palvelun. Lomasyömisten ja -juomisten maksamisen sijaan voit käyttää koko matkakassan esimerkiksi tuliaisten hankkimiseen.

3. Lennä pääkenttää tuntemattomammalle kentälle
Monien lomakohteiden kyljessä on päälentokenttää pienempiä kenttiä, joille lentäminen on edullisempaa ja usein myös kätevämpää kuin isoille kentille lentäminen. Ajattele vaikkapa Turkin Gazipaşaa: Antalyaa pienempi kenttä, mutta sijainti lähempänä ihanaa Alanyaa. Puolessa tunnissa kentältä biitsille!
 
4. Osta pelkät lomalennot
Ystävät asuvat ulkomailla tai haluat yöpyä hotellia vaatimattomammassa majoituksessa? Lomalennoilla pääset moniin kohteisiin suoraan ilman vaihtoja, myös kaukokohteisiin. Lähtisitkö tänä kesänä esimerkiksi Kyprokselle? Lomalentoja on mahdollista ostaa myös yhdensuuntaisina. Erityisesti talvi- ja kesäkausien vaihteessa yhdensuuntaisia lentoja saa superedullisesti.
 
5. Valitse edullisen hintatason lomakohde
Pienellä budjetilla matkustaessasi kannattaa suunnata nokka kohti edullisen hintatason kohteita, vaikkapa Bulgariaa tai Turkkia. Edullisen hintatason maissa syöt, juot ja lomailet muutenkin pikkurahalla.

Comments Off on Finnmatkat: 5 vinkkiä edulliseen unelmalomaan