Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
19
Feb '15

Apollo Mondo Family Resorts – lastenkerho, uimakoulu ja liikunta samassa paketissa

wicuhbbkgmo98xsinzfe

Apollo Mondo Family Resorts -hotellit on valittu matkustajiemme toiveiden mukaisesti. Hotellit henkivät paikallista tunnelmaa väreineen, sisustuksineen ja makuineen. Näissä hotelleissa lomailusta nauttii koko perhe.

Parhaista perhehotelleistamme Mythos Beachista Rodoksella, Kipriotis Mariksesta Kosilla jaKaya Sidestä Turkin Sidessä löytyy tekemistä niin isoille kuin pienille matkustajille, kuten lastenkerho, uimakoulu ja paljon erilaisia urheilu- ja treenausvaihtoehtoja. Mukavan päivän jälkeen odottaa maukas ja terveellinen illallinen ja lasten oma buffetpöytä. Mondo Coffeesta -kahvilasta saat laadukkaita kahveja sekä tuorepuristettuja mehuja.

Ryhmäliikuntatunteja koko perheelle

Tarjoamme joka päivä neljä erilaista treenivaihtoehtoa ulkona. Tunnit vedetään skandinaavisen oppaan johdolla ja valikoimasta löytyy aina liikuntavaihtoehtoja koko perheelle.

Suomenkielinen Apollon oma Polly & Mino lastenkerho

Lastenkerho järjestetään koulutetun, suomenkielisen henkilökunnan johdolla Mythos Beachissa ja Kipriotis Mariksessa, Kaya Sidessa kerho järjestetään skandinaavisen ohjaajan johdolla. Hauskojen aktiviteettien lisäksi lastenkerhossa on mahdollisuus oppia uusia asioita, kuten sanoja paikallisesta kielestä tai tutustumaan paikalliseen ruokakulttuuriin. Lisäksi Apollon lastenkerhon ihanat hahmot Polly & Mino tulevat usein vierailulle kerhopäivän aikana. Kaikki 4-11 – vuotiaat ovat tervetulleita!Hinta 55 €/viikko.

Suomenkielinen uimakoulu hotelleissa

Suosittu uimakoulu tarjoaa erinomaisen vastineen rahoillei. Suuren suosion saanutta viisipäiväistä uimakoulua vetävät alan ammattilaiset yrityksestä nimeltä Trampooliin. Puolen tunnin hauskan ja vaihtelevan uimakoulun jälkeen lapsilla on koko päivä aikaa treenata uusia liikkeitä. Uimakoulun voi varata etukäteen, myös yksityistynteja aikuisille. Alkaen 55 €/viikko.

Varaa uimakoulu Mythos Beachissa
Varaa uimakoulu Kipriotis Mariksessa

Comments Off on Apollo Mondo Family Resorts – lastenkerho, uimakoulu ja liikunta samassa paketissa