Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
11
Dec '14

Best Western vahvistaa hotellitarjontaa Levillä

720a6e93-f135-460f-bd3d-23d82236df43-main_image

Best Western sai erinomaisen lisän Levin hotellitarjontaansa, kun talviaktiviteettien ja tapahtumien sydämessä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Levi Gold liittyi joukkoon. Huoneistojen yhteydessä sijaitsevat Levi Bowling, Kota-baari sekä Levi Wellness Club mahdollistavat entistä monipuolisemman ja paremman palvelutarjonnan.

Best Westernin hotellitarjontaan Levillä on syksystä 2011 saakka kuulunut hiihtokeskusalueen ytimessä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Unna ja Mánnu sekä Levin golf-kentän ja koillisrinteiden vieressä sijaitseva BEST WESTERN Apartments Levin Klubi. Uusi huoneistohotelli BEST WESTERN Apartments Levi Gold vahvistaa Best Western –hotellien tarjontaa Levillä.

BEST WESTERN Apartments Levi Gold sijaitsee Levin hiihtokeskuksessa vain 70 metrin päässä rinteistä ja hisseistä. Huoneistojen alakerrassa sijaitsevat keilahalli Levi Bowling ja hyvinvointikeskus Levi Wellness Club takaavat, että tekemistä löytyy aamusta iltaan. Moderneissa huoneistoissa on täysin varusteltu pienkeittiö ja oma sauna. Jokaisessa huoneistossa on myös oma parveke tai ranskalainen parveke.

”Uusi hotellimme on vakiinnuttanut hyvin oman paikkansa Levillä, ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Hotelli sopii erityisen hyvin niille, jotka tulevat tunturiin lentäen, sillä autoa ei tarvita ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Vielä ennättää viettämään valkoista joulua, sillä joulun ajalle löytyy vapaita huoneistoja sekä keskustasta, että luonnon rauhasta, BEST WESTERN Apartments Levin Klubilta”, kertoo Johanna Erkkilä, joka vastaa Best Westernin Levin hotellitoiminnasta.

Best Western –huoneistohotellit Levillä tarjoavat upeat puitteet loman viettämiseen. Vaihtoehtoja löytyy niin yksin lomailevalle kuin isommallekin ryhmälle, kun kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Rinteeseen, ladulle sekä golfaamaan pääsee suoraan lomahuoneiston ovelta.

Best Western – huoneistohotellien vastaanotto sijaitsee Levin keskustassa osoitteessa Torikuja 3, 99130 LEVI (Zero Pointtia vastapäätä).

Comments Off on Best Western vahvistaa hotellitarjontaa Levillä