Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
10
Jan '13

Vuoden 2013 suosituimmat häämatkakohteet

Häämatkakohteita on tarjolla lukemattomasti ja sopivaa kohdetta valitessa voi helposti iskeä valinnan vaikeus. Apollomatkojen Suomen maajohtaja Eva Torra on listannut vuoden 2013 suosituimmat häämatkakohteet helpottamaan tulevien avioparien valintaprosessia.

Häämatkalla halutaan nauttia hyvästä hotellista, upeista puitteista ja laadukkaasta asumisen tasosta. Monet valitsevat honeymoon suiten, junior suiten tai deluxe huoneen. Myös omat altaat huoneen yhteydessä ovat suosittuja. Spa-hotellit ovat myös erittäin suosittuja häämatkaisten keskuudessa”, kertoo Torra.

Apollomatkojen suosituimmat kesäkohteet hääpareille

1. Santorini, Kreikka – häämatkojen klassikko isolla K:lla. Auringonlaskut ja häämatkahotellit Calderan puolella ovat aivan omaa luokkaansa. Santorini on nähtävä ainakin kerran elämässä!
2. Rodos, Kreikka – hotelli Lindos Blu on romanttinen hotelli kauniissa Lindoksen kylässä. Taattua aurinkoa ja romanttista tunnelmaa häämatkalaisille.
3. Split, Kroatia – upea aktiivisen häämatkan kohde. Split tarjoaa aktiviteetteja purjehduksesta, koskenlaskuun ja shoppailuun. Kaupungissa on myös menoa iltaisin. Hotelli Le Meridien Lav Splitin ulkopuolella on sijainniltaan rauhallinen ja samppanja maistuu upeita maisemia katsoessa. Hotelli tarjoaa myös spa-palveluita.
4. Kos, Kreikka – pyöräile ja retkeile sielusi kyllyydestä. Kosin kaupunki tarjoaa myös monenlaista iltamenoa. Hotelli Iberostar Odysseys rannalla on puitteiltaan herkullinen kuhertelulomalle. Upeat altaat, loistava ruoka ja spa-palvelut.

Apollomatkojen suosituimmat talvikohteet hääpareille

1. Kuollutmeri, Jordania – eksoottinen kohde, jossa voi viettää ikimuistoisen häämatkan luonnonihmeen rannalla. Kuollutmeri on maisemiltaan kuin Välimeri. Upeat, maailmanluokan retkikohteet: Wadi Rum -aavikko, Petran muinaiskaupunki. LoistohotelliKempinski Ishtar on suoraan rannalla ja tarjoaa huippumajoitusta ja spa-palveluita. Iltaelämää on vain vähän.
2. Koh Lanta, Thaimaa – vehreä ja rauhallinen saari, jossa aika pysähtyy. Upea Crown Lanta Resort & Spa -hotelli tarjoaa romanttiset puitteet ja täällä voit varata oman bungalowin ja altaan. Thaimaassa tunnet olosi kuninkaalliseksi. Iltaelämää on vain vähän. Upeat sukellusmahdollisuudet.
3. Klong Muang, Thaimaa – ihanan rauhallinen pieni kalastajakylä rannalla Ao Nangin ulkopuolella. Sheraton Krabi Beach Resortista on upeat näkymät merelle ja The Deck -ravintolassa voit nauttia illallista kookospalmujen alla. Iltaelämää on vain vähän. Upeat retkikohteet ja esim. kiipeilymahdollisuudet.

Lisätietoa kohteista

Santorini
Kuvankaunis Santorini on yksi välimeren helmistä. Sen välitön ilmapiiri, upeat maisemat sekä turkoosi meri eivät jätä ketään kylmäksi. Auringonlaskut Santorinilla ovat vertaansa vailla – aurinko maalaa saaren valkoiset kivitalot taianomaisesti punaisen eri sävyillä. Korkeatasoinen hotelli 9 Muses Resort takaa romanttisen ja ylellisen ilmapiirin tuoreille aviopareille.

Rodos
Rodoksella aurinko paistaa lähes aina ja siksi se onkin mahtava yhdistelmä aurinkoa, kulttuuria sekä shoppailua. Rodoksen aistikas viiden tähden hotelli Lindos Blu sopii pareille, jotka haluavat kuherrella tyylillä. Häämatkalaiset voivat olla varmoja, että täällä he saavat nauttia hyvästä palvelusta, omasta rauhasta sekä aivan huikeasta merinäköalasta!

Split
Kroatiaa kutsutaan paratiisiksi meren äärellä ja sen puolesta puhuvat myös Splitin upeat maisemat, ruoka sekä sen lukuisat harrastusmahdollisuudet. Splitin edustalla sijaitsee useita kauniita saaria, joille pääsee helposti laivalla. Rantojen lisäksi Splitistä löytyy myös roomalaisia raunioita sekä keisari Dioletianuksen palatsi, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Ylellisyyttä ja luksusta hääpareille tarjoaa hotelli Le Meridien Lav, josta on täydellinen näkymä merelle. Hotellin oman spa-osaston ylelliset hoidot hemmottelevat häämatkalaisia.

Kos
Tämä Egeanmeren kaunotar tarjoaa häämatkalaisille kristallinkirkkaita vesiä, monenlaisia aktiviteetteja sekä kuumia altaita. Kosin vaihteleviin maastoihin voi tutustua helposti skootterin selässä tai vaeltaen kauniilla vuorilla. Saaren leppoisa ilmapiiri ja monipuolisuus takaavat tuoreille aviopareille nautinnollisen loman.

Aqaba
Salainen ja romanttinen Aqaba houkuttelee tuoreita aviopareja eksotiikallaan. Täällä häämatka on kuin sukellus Tuhannen ja yhden yön satuihin. Aqabassa pääset nauttimaan uskomattomista sukellus- ja snorklausvesistä, samettisista rantahietikoista sekä aavikon lumosta. Häämatkan kruunaa ylellinen hotelli Kempinski Aqaba, joka sijaitsee aivan merenrannalla. Hotellilta on henkeäsalpaavat maisemat Punaisellemerelle ja palvelutaso vertaansa vailla.

Koh Lanta
Koh Lantalla pääsee nauttimaan rauhasta, ihanasta yhdessä olosta sekä lämmöstä. Siellä ulottuvillasi on kaikkea mahdollista: Voit lähetä sukeltamaan tai snorklaamaan, kokkikurssille tai tutustumaan upeisiin lähisaariin. Rawi Warinin tasokkaassa hotellissa sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Tämä metsäisellä rinteellä sijaitseva hotelli on häämatkalaisten ehdoton ykköskohde, koska hotelli tarjoaa luksusta sekä omaa rauhaa.

Ao Nang
Ao Nang hurmaa häämatkailijat monipuolisuudellaan – Täällä on helppo yhdistää ranta- ja aktiiviloma saumattomaksi kokonaisuudeksi! Ao Nangista pääsee helposti saarikierroksille perinteisellä pitkähäntäveneellä ja tutustumaan valloittavaan merenalaiseen maailmaan sukeltaen tai snorklaten. Kun aktiviteetit eivät kiinnosta, hääparit voivat tehdä romanttisia kävelyretkiä valkohiekkaisilla rannoilla tai loikoilla altaalla nauttien virkistäviä juomia.

APOLLOMATKAT

Apollomatkat on osa maailman suurimpiin matkajärjestäjiin kuuluvaa sveitsiläistä Kuonia. Apollomatkat Suomessa, Apollo, Kuoni ja Golf Plaisir Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Falk Lauritsen Tanskassa sekä lentoyhtiö Novair.

Kuoni Nordicille on noin 1000 työntekijää ja pelkästään Pohjoismaissa lähes miljoona asiakasta. Kuonin perusti Alfred Kuoni Zürichissä vuonna 1906. Tänä päivänä Kuoni on yksi Euroopan johtavista matkanjärjestäjistä.

Apollolla on myös Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima: yli 1600 hotellia, 150 matkakohdetta ja 28 eri maata. Suomessa valikoimaan kuuluvat Bulgaria, Espanja, Kroatia, Kreikka, Thaimaa, Kuuba, Jordania, Meksiko, Israel, Kanariansaaret ja Dominikaaninen Tasavalta.

Comments Off on Vuoden 2013 suosituimmat häämatkakohteet