Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
21
Nov '14

Finnair aloittaa suorat lennot Eilatiin talvikaudella 2015-2016

b4b4a83d0c8bc0a5_800x800ar

Finnair lanseeraa uuden reittilennon Helsingistä Eilatiin 28. lokakuuta 2015 lähtien, ja tätä myötä pohjoismainen lentotarjonta Israeliin saa upeaa täydennystä. Lentoreittiä liikennöidään kerran viikossa 23. maaliskuuta 2016 asti, ja lentoaika on noin 5 tuntia.

Auringonpalvojistaan, kilometrien pituisista rannoistaan ja upeista sukellusmahdollisuuksistaan tunnettu Eilat kasvattaa suosiotaan vuosittain. Tarjoamalla suoria lentoja Eilatiin Finnair vastaa alati kasvavan matkustajajoukon tarpeisiin, jotka räätälöivät matkansa mieluiten itse.

Eilat sijaitsee Israelin eteläisimmässä kärjessä, jossa Negevin autiomaa ja Punainen meri kohtaavat. Se on täydellinen aurinkolomakohde, sillä siellä paistaa aurinko 360 päivää vuodessa. Lomalla voi snorklata, veneillä, lentää veneen perässä nousuvarjolla tai uida delfiinien kanssa, mikä on unohtumaton kokemus monille.

– Israelin kysyntä turistikohteena kasvaa Suomessa vuosittain, ja pelkästään viime vuonna se kasvoi 7 %:lla. Olemme äärimmäisen iloisia uudesta lentoreitistä ja uskomme Suomesta löytyvän suurta potentiaalia Israelin matkoille. Toivomme, että Eilat nähtäisiin ihanteellisena talven aurinkolomakohteena ja että suosio olisi suuri, Israelin valtion matkailutoimiston Pohjoismaista, Baltian maista ja Alankomaista vastaava työntekijä Uri Taub kertoo.

b411fc3701a8e2aa_800x800ar

 

93e4ff9d0cfaea96_800x800ar

Lentoja voi ostaa osoitteesta www.finnair.com .

Lisätietoja Eilatista

Comments Off on Finnair aloittaa suorat lennot Eilatiin talvikaudella 2015-2016