Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
30
Oct '14

Tjäreborgin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Regina Sippel

aadfe12e22af649d_400x400ar

Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä Tjäreborg on nimittänyt Regina Sippelin (34) uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän aloitti tehtävässään 1.10.2014.

Sippel on toiminut aiemmin Tjäreborgin talousjohtajana (2011–2014) sekä yrityksen pääkirjanpitäjänä (2011). Ennen työtehtäviään Tjäreborgilla hän on työskennellyt tilintarkastajana Ernst&Youngilla. Regina Sippel on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM).

”Hain matkailualalle, sillä matkailu ja uuden oppiminen ovat olleet aina intohimoinani. Minulle oli myös tärkeää, että ymmärrän tuotteet ja näen itseni tuotteen käyttäjänä. Matkailuala on myös hyvin kiehtovaa: haastavaa, nopeatempoista ja koko ajan muuttuvaa”, kertoo toimitusjohtaja Regina Sippel.

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkajärjestäjä noin 190 000 vuosittaisella matkustajallaan. Yhtiön liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 138,9 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan voitto oli 14 miljoonaa euroa. Tjäreborgilla on vahva ja dynaaminen, suomalainen johtoryhmä. Sippel on yhtiön ensimmäinen suomalainen toimitusjohtaja neljääntoista vuoteen. Tjäreborg on osa Thomas Cook Groupia , joka on pörssinoteerattu Lontoon pörssissä. Konserniin kuuluvia matkanjärjestäjiä käyttää yli 23 miljoonaa ihmistä vuosittain ja sen liikevaihto on 12 miljardia euroa.

”Yrityksessämme työskentelee pitkään alalla olleita, kokeneita asiantuntijoita, jotka tuntevat niin asiakkaamme kuin tuotteemme sekä tuoretta näkemystä tuovia uusia lahjakkuuksia alan ulkopuolelta. Tämä on meille ehdottomasti rikkaus ja siten voimmekin tuottaa parempaa palvelua ja monipuolisempia tuotteita vastaamaan kuluttajien tämän päivän toiveita ja odotuksia”, toteaa toimitusjohtaja Sippel.

Comments Off on Tjäreborgin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Regina Sippel