Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
15
Aug '14

Timo Kousa nimitetty Aurinkomatkat Oy:n toimitusjohtajaksi

Timo Kousa (53) on nimitetty Finnair-konserniin kuuluvan matkanjärjestäjän Aurinkomatkat Oy:n toimitusjohtajaksi. Kousa aloittaa tehtävässään välittömästi. Hän on toiminut Aurinkomatkojen väliaikaisena toimitusjohtajana huhtikuun 2014 lopusta lähtien Finnair Travel Retail Oy:n toimitusjohtajuuden ohella.

“Timolla on vankka kokemus vähittäiskaupasta sekä muutosjohtamisesta, joita molempia tarvitaan Aurinkomatkojen viemiseksi eteenpäin”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Allister Paterson. “Aurinkomatkojen brändi viestii hienoista lomakokemuksista, ja Timon tiimi tekee jatkossakin läheistä yhteistyötä Finnairin kanssa uusien mielenkiintoisten tuotteiden ja kohteiden tuomiseksi asiakkaille. “

Timo Kousa aloitti Finnairissa syyskuussa 2012 Finnair Travel Retail Oy:n toimitusjohtajana. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus travel retail- ja muiden alojen johtotehtävistä.

Comments Off on Timo Kousa nimitetty Aurinkomatkat Oy:n toimitusjohtajaksi