Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
30
Jun '14

Loma-asuntomessujen 20 000. kävijä kukitettiin iltapäivällä

bdb752cb39b498f7_800x800ar

Loma-asuntomessujen 20 000 kävijän raja täyttyi Kirsi Heikkurin ja Ville Matkaselän kohdalla. Heitä vastassa messuportilla olivat Suomen Asuntomessujen kaupallinen johtaja Timo Hautakoski sekä Loma-asuntomessujen projektijohtaja Laura Ruohola.

Loma-asuntomessut Kalajoella -tapahtuman kävijämäärä ylitti maanantaina 20 000 messukävijän rajapyykin. Tasaluku sattui iltapäivällä 40 minuuttia ennen lipunmyynnin sulkeutumista. Raahesta Kalajoelle saapunut pariskunta Kirsi Heikkuri ja Ville Matkaselkä yllätettiin messuportilla Suomen Asuntomessujen edustajan ja Kalajoen kaupungin edustajan toimesta. Pariskunta oli alkuhämmennyksestä selvittyään iloisen yllättynyt kukista ja pääsylipuista.

– Vau, ihanaa! Hiukan kiirehän tässä tulee, juoksuksi pitää melkein laittaa kun näin myöhään iltapäivällä saavuimme, naurahtaa Kirsi Heikkuri.

Messukohteisiin oli tutustuttu ennakkoon, ja pariskunta kertoi, että messuille tultiin katsomaan erityisesti sisustusratkaisuja. Aiemmin Kokkolassa Asuntomessuilla vieraillut pariskunta kertoi, että vapaapäivä oli sopiva syy lähteä juuri tänään messuille.

– Omakotitalon remontoiminen ja sisustaminen on ajankohtaista ja tänne tultiin ideoimaan mitä kaikkea voisi tehdä, Ville Matkaselkä lisäsi.

Kaksiviikkoiset Loma-asuntomessut Kalajoella päättyvät sunnuntaina 6. heinäkuuta.

Comments Off on Loma-asuntomessujen 20 000. kävijä kukitettiin iltapäivällä