Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
27
Jun '14

Loma-asuntomessut vastanneet kävijöiden odotuksia hyvin

adf5696ba64e17ca_800x800ar

Messuvieraita Loma-asuntomessuilla

Loma-asuntomessut Kalajoella käynnistyivät maanantaina. Torstaihin mennessä messuilla on vieraillut yhteensä 7614 kävijää. Rakentaja.fin tekemän väliraportin mukaan messut ovat vastanneet kävijöiden odotuksia: 35,7 prosenttia messuvieraista on sitä mieltä, että messut ovat vastanneet odotuksia erittäin hyvin. Melko hyvin messut ovat vastanneet odotuksia 61,7 prosentin mielestä.

Tähän mennessä loma-asuntomessukävijöistä 39 prosenttia on saapunut messuille Pohjois-Pohjanmaalta. Viidesosa messujen kävijöistä on tullut messuille Keski-Pohjanmaalta tai Pohjanmaalta. Pohjanmaalaisten jälkeen eniten messuille ollaan tultu Uudeltamaalta, joiden osuus kävijöistä on 7,7 prosenttia.

Hiekkasärkkien maisema mieleenpainuvin asia messuilla

Kävijätutkimukseen pohjautuvan väliraportin mukaan kävijöistä 96 % on tullut messuille omalla autolla. Yli puolet kävijöistä on tullut messuille puolison kanssa ja joka kuudennella on ollut myös lapset mukana. Kaksi kolmesta vastaajasta lähti messuille kotoa. Mökiltä messuille on tullut lähes joka neljäs.

Messututkimuksessa kysytään myös mieleenpainuvinta asiaa messuilta. Vastauksissa korostuivat alueen maisema, loma-asuntojen terassit, hiekkaranta ja meri sekä tuulinen sää.

– Vastaukset ovat aika lähellä sitä mitä odotinkin. Lisäksi olen saanut myös positiivista palautetta noista meidän erilaisista kortteleista. Metsäkortteli tuo mukavaa vastapainoa lammenrannan kortteleille. Ainoa asia jota en odottanut, on tuo tuuli, mutta sen kanssa on vain elettävä, Laura Ruohola toteaa.

Messujen puoliväliin tultaessa yleisarvosanan hyvä tai erinomainen on antanut yhteensä 92,6 prosentilla messuilla käyneistä.

Loma-asuntomessut Kalajoella 23.6.-6.7.2014 avoinna joka päivä klo 10-18.

Comments Off on Loma-asuntomessut vastanneet kävijöiden odotuksia hyvin