Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
26
Jun '14

ALLER MEDIA VAHVISTAA ASEMAANSA POHJOISMAIDEN MATKAILUMARKKINOILLA

Aller Media on hankkinut enemmistöosuuden tanskalaisesta Kulturresjen Europe –matkailuyrityksestä. Kaupan jälkeen Aller Media omistaa 95 prosenttia matkailuyrityksen osakkeista. Vakaasta kasvusta ja brändistä tunnettu Kulturrejsen Europe kuuluu johtaviin matkailualan yrityksiin Etelä- ja Keski-Euroopassa.

Viime vuonna Aller Media osti Nyhavn Travel –matkailuyrityksen vahvistaakseen asemaansa muuttuvilla mediamarkkinoilla. Yritysostot ovat osa Aller Median laajentumisstrategiaa, jonka avulla etsitään synergiaetuja jo olemassa olevan medialiiketoiminnan kanssa.

Comments Off on ALLER MEDIA VAHVISTAA ASEMAANSA POHJOISMAIDEN MATKAILUMARKKINOILLA