Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
10
Dec '12

Rantapallo.fi: Joulun äkkilähtöjen hinnat korkealla ja paikat vähissä

Joulumatkasta haaveilevan ei ole vielä liian myöhäistä paeta juhlakauden kiireitä palmurannalle. Matkasta on kuitenkin oltava valmis maksamaan tuntuvasti tavallista enemmän.

Toimi heti jos tahdot vielä etelään

Houkutus paeta joulukiireitä ulkomaille on tänä vuonna suuri, kun pyhät asettuvat mukavasti arkipäiville ja vapaata on helppo pitää kuluttamatta liikaa kalliita lomapäiviä.

Talouden taantuma ei toistaiseksi ole näkynyt lomamyynnissä. Suuri osa joulukauden pakettimatkoista on myyty loppuun jo alkusyksyn aikana aiempaa korkeammasta hintatasosta huolimatta.

Suosituimmat kohteet ovat olleet täynnä jo pitkään. Viime hetken varaajalle on kuitenkin edelleen tarjolla äkkilähtöpaikkoja jos kohteeksi sopii esimerkiksi Kanaria tai Egypti.

– Edullisimmat kohteet ovat tällä hetkellä Kanariansaarten Teneriffa ja Fuerteventura sekä Egyptin Hurghada. Kanarian rannoille tai pyramideja ihailemaan pääsee jouluksi noin 650 – 750 eurolla, mikäli majoituksen tasolla ei ole merkitystä. Hotellin suhteen ei näillä hinnoilla ole varaa nirsoiluun, sillä yli kolmen tähden majoituksesta saa maksaa jo reilusti enemmän, kertoo äkkilähtöjä listaavan Rantapallo.fi:n päätoimittaja Riikka Krenn.

Äkkilähtöpaketit suuntautuvat tyypillisesti rantakohteisiin, mutta tarjolla on etelänmatkojen ohella myös lyhyitä kaupunkilomia Euroopan metropoleihin. Neljän päivän joulumatkojen hinnat Lontooseen, Pariisiin tai Roomaan alkavat tällä hetkellä noin 420 eurosta.

Näihin kohteisiin pääsee vielä jouluksi

Esimerkkihintoja viikon lomamatkalle Rantapallon äkkilähtöhausta*

Helsingistä:

Lähtö 18.12.2012 Fuerteventura, Espanja (Apollomatkat) alk. 655 €
Lähtö 18.12.2012 Teneriffa, Espanja (Finnmatkat) alk. 695 €
Lähtö 18.12.2012 Hurghada, Egypti (Finnmatkat) alk. 740 €
Lähtö 19.12.2012 Gran Canaria, Espanja (Aurinkomatkat) alk. 825 €

Tampereelta:

Lähtö 18.12.2012 Teneriffa, Espanja (Finnmatkat) alk. 645 €

* Esimerkit ovat viikon matkoja sisältäen lennot ja majoituksen hotelliluokkaa määrittelemättä. Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 10.12.2012 klo 10.30. Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla.

 

Lisätiedot

http://www.rantapallo.fi/akkilahdot

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Comments Off on Rantapallo.fi: Joulun äkkilähtöjen hinnat korkealla ja paikat vähissä