Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
26
Jun '14

Scandic tuo Suomeen konttihotellihuoneen – Scandic To Go -hotellihuoneen voi saada haluamaansa paikkaan

02ec301a-c5bc-4ad6-a499-7e2b57c7235e-main_image
Scandic tuo Suomeen ainutlaatuisen konttiin rakennetun Scandic To Go -hotellihuoneen, jonka kuka tahansa voi saada unelmiensa paikkaan. Huone on varustettu samoilla mukavuuksilla kuin Scandicin hotellihuoneet. Huoneessa on wifi, ilmastointi ja täysin varustettu kylpyhuone.

Kesällä Suomen upeissa maisemissa voi nähdä erilaisen hotellikonseptin, kun Scandic To Go – hotellihuone kiertää kolmessa suositussa kesäkohteessa. Heinäkuun aikana hotellihuoneen voi nähdä Puumalassa, Naantalin saaristossa ja Hangossa. Huoneen voi myös toivoa haluamaansa paikkaan, ja syksyllä yksi onnellinen voittaa hotellihuoneen toivomaansa kohteeseen.

”Ihmiset haluavat kokea yhä enemmän ainutlaatuisia elämyksiä. Scandic To Go -hotellihuone antaa mahdollisuuden yöpyä viihtyisästi yllättävissä paikoissa, luonnon helmassa keskellä upeinta maisemaa. Scandic To Go -huone on herättänyt jo nyt paljon kiinnostusta ja sitä on käyty toivomassa nettisivuillamme jo tuhansiin eri paikkoihin. Jatkossa mahdollisesti pystymme tarjoamaan Scandic To Go -huonetta myös varausjärjestelmämme kautta”, kertoo Scandicin markkinointi- ja viestintäpäällikköKati Puukko.

20140616_scandic_house_to_go_0047

Kesän aikana Scandic To Go -konttihotellihuoneen voi bongata seuraavissa kesäkohteissa:

  • Visby, Almedalen 29.6.–6.7.
  • Puumalan satama 7.–10.7. avoinna yleisölle 7.7. klo 14–16
  • Naantalin saaristo, Teersalon ranta 12.–17.7., avoinna yleisölle 12.7. klo 14–16
  • Hanko 20.–24.7., avoinna yleisölle 21.7. klo 14–16
  • Tukholma, Stockholm Pride 31.7.–2.8.

Scandic To Go -hotellihuoneen voi voittaa käyttöönsä kahdeksi yöksi unelmiensa paikkaan Suomessa tai muissa Pohjoismaissa. Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan Instagramissa #scandictogo-merkillä tai ilmoittamalla kohteen kilpailusivulla. Lisätietoja www.scandichotels.fi/scandictogo.

Scandic To Go -hotellihuone

Scandic To Go on 18 m² kokoinenkonttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka on sisustettu inspiroivalla tyylillä, Scandicin hiljattain uudistettujen hotellihuoneiden mukaisesti. Huone sisältää kaikki hotellihuoneen mukavuudet, kuten vuoteet neljälle, oleskelualueen sekä TV:n, ilmaisen wifin, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen. Lisäksi konttihotellissa on terassi, jossa voi nautiskella esimerkiksi auringonlaskun maisemista tai syödä aamiaisen. Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Huoneessa on myös hiustenkuivaaja, tallelokero, silitysrauta ja -lauta. Huoneesta löytyy myös kahvinkeitin ja vedenkeitin, minibaari, kylpytakit ja Face Stockholm -kylpytuotteita – kaikki mitä mukavaan ja rentouttavaan lomaan tarvitsee.

Uutta Scandicissa

Scandic on viime vuosina kehittänyt hotellejaan ja palveluitaan palvellakseen asiakkaitaan paremmin.

  • Suomessa uusimpia hotelleja ovat Scandic Tampere Station ja Scandic Paasi Helsingissä. Uudistettuja hotelleja ovat Scandic Park Helsinki ja Scandic Kuopio.
  • Muita viimeisen kolmen vuoden aikana avattuja hotelleja ovat: Scandic Grand Central ja Scandic Victoria Tower Ruotsissa, Scandic Vulkan, Scandic Örnen ja Scandic Lerkendal Norjassa sekä Scandic Hamburg Emporio Saksassa.
  • Rica-hotelliketjun 72 modernin hotellin hankkiminen Norjassa ja Ruotsissa, minkä ansiosta Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju.
  • Jamie Oliverin Italialle maistuva kausimenu on kesän aikana tarjolla Scandicin ravintoloissa ja kansainvälisesti arvostettu Jamie’s Italian -ravintola avataan syksyllä 2014 Scandic Anglais -hotellissa Tukholmassa.

Comments Off on Scandic tuo Suomeen konttihotellihuoneen – Scandic To Go -hotellihuoneen voi saada haluamaansa paikkaan