Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
23
Jun '14

Travellink valtaa jalansijaa Venäjällä

Дешевые авиабилеты и отели. Купить билет на самолет онлайн

Travellink, Pohjoismaiden johtava nettipohjainen matkatoimisto, ottaa jättiharppauksen ja laajentaa Venäjän nopeasti kasvaville matkamarkkinoille. Travellink kuuluu Euroopan suurimpaan nettimatkatoimisto ODIGEOon yhdessä Opodo-, eDreams- ja GoVoyages- matkatoimistojen kanssa.
Venäjästä tulee yhtiön suurin ja tärkein markkina-alue. Venäjällä on runsaat 77 miljoonaa nettikäyttäjää, ja matkojen online-myynti kasvaa 50 prosentin vuosivauhtia.

Venäjän valloitus jatkaa yhtiön kansainvälistymisstrategiaa. Tavoitteena on saavuttaa ykkösasema Venäjän matkamarkkinoilla nopeasti.

”Tähtäämme alusta asti johtavaan asemaan Venäjän markkinoilla. Siksi tarjoamme suurimman valikoiman korkealaatuisia matkoja parhaaseen hintaan. Tässä onnistuaksemme olemme tehneet merkittäviä investointeja sekä teknologiaan että henkilöstöön, jotta voimme tarjota venäläisille sopivia matkoja”, kertoo Travellinkin Country Director Nordic Peter Carlsson.

Venäjän matkamarkkinoille räätälöity nettipalvelu (www.edreams.com.ru) tarjoaa yli 440 lentoyhtiön lentoja sekä yli 240 000 hotellivaihtoehtoa yli 40 000 matkakohteeseen ympäri maailman.

Venäläisellä online-markkinalla on valtava kasvupotentiaali. Yli 77 miljoonaa nettikäyttäjää tekee siitä jo nyt Euroopan suurimman ja yhden suurimmista BRIC-maissa (Brasilia, venäjä, Intia, Kiina, Etelä-Afrikka).

”Venäläisistä noin 55 prosenttia käyttää nettiä ja käyttö kasvaa nopeasti. Tämä on meille sekä suuri mahdollisuus että suuri haaste”, jatkaa Peter Carlsson.

Venäjän matkamarkkinan kokonaisarvo on 53 miljardia euroa, mikä on 60 prosenttia koko Itä-Euroopan matkamarkkinasta. Venäjän online-markkina, joka on kaksinkertaistunut vuodessa, on arvoltaan n. 7,5 miljardia euroa. E-kauppa on kehittynyt ennennäkemättömän nopeasti Venäjällä. Nettikaupan osuus kasvoi Phocuswright Report for Eastern Europe -raportin mukaan kahdessa vuodessa (2009-2011) 14 prosentista 60 prosenttiin, mikä tekee kasvusta suurempaa kuin Ranskassa, Brasiliassa tai Etelä-Koreassa.

eDreams ODIGEO toimii nyt viidessä maanosassa ja kaikilla merkittävillä matkamarkkinoilla maailmassa. Viimeisen kahden vuoden aikana yhtiö on laajentanut toimintaansa 12 maasta yhteensä 43 maahan. Kaikki ne, jotka puhuvat suomea, ruotsia, norjaa, tanskaa, puolaa, islantia, englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa, saksaa, portugalia, kreikkaa, turkkia, hollantia tai venäjää, voivat nyt varata matkansa omalla kielellään.

Comments Off on Travellink valtaa jalansijaa Venäjällä