Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
6
May '14

VisitSweden ja Viking Line etsivät kolmea perhettä tehtävään Tukholmassa!

96203156cf6ad078_800x800ar

Kesäkausi lähenee ja punaiset laivat täyttyvät pian lapsiperheistä. Kesäsesonki on vilkkainta aikaa juuri lapsiperheiden Tukholman matkailussa. Suomalaiset ajattelevat myös enenemissä määrin Tukholmaa hyvin lapsiystävällisenä kohteena. VisitSwedenin Tukholman brändi-tutkimuksen mukaan fiilikset Tukholmasta juuri lapsiystävällisenä kohteena ovat kasvaneet 76-prosenttiin edellisvuoden 64 prosentista (1*). Suomalaisten yöpymisistä vuonna 2013 Tukholmassa 39 prosenttia tehtiin kesäkuukausien (kesä, heinä ja elokuu) aikana (2*). 

”Kesä on ehdottomasti korkeasesonkiamme ja aikaa jolloin lapsiperheet matkustavat eniten, ja siksi silloin on lapsille tarjolla erityisen paljon tekemistä. Kokousosastot muuttuvat juhannuksen tienoilla Ville Viking Muksuloiksi, jolloin lasten leikkitilat moninkertaistuvat.”, kertoo Viking Linen viestintäpäällikkö Christa Grönlund.

Tukholma kiinnostaa monipuolisuudellaan ja kaupungissa vierailee vuosittain noin 1,8 miljoonaa suomalaista joko risteillen tai lentäen – suomalaiset ovat näin ollen kaupungin suurin kävijäryhmä. Suomalaiset myös kuluttavat risteilymatkustajista toisiksi eniten. Tukholman matkan aikana suomalainen risteilymatkustaja kuluttaa keskimäärin 315 euroa, Turusta ja Naantalista tulijat jopa hieman enemmän kuin Helsingistä Tukholmaan matkaavat(*3).

Koska Tukholma on suomalaisille lapsiperheille kiinnostava kohde nimenomaan kesällä, haluamme tuoda perheiden näkökulman lähemmäksi kohteen markkinointia. ”Tukholma on monipuolinen kesäkaupunki veden äärellä. Djurgårdenin saaren monet tunnetut kohteet sekä kuninkaalliset puistoalueet luovat perustan rentouttavalle perhelomalle kesäisessä Tukholmassa.”, sanoo VisitSwedenin projektipäällikkö Thomas Junell.

Etsimme siis kolmea perhettä, jotka vierailevat eri ikäisten lastensa kanssa Tukholmassa ja kokevat tietenkin suosittuja Junibackenin ja Skansenin seikkailuja, mutta myös rohkaisemme heitä löytämään omanlaisensa Tukholman.

Kilpailussa haetaan kolme lapsiperhettä tehtävään Tukholmassa. Perheiden tehtävänä on dokumentoida matkansa ja elämyksensä Tukholmassa matkavideon muodossa. Tehtävään valittujen perheiden matkavideot julkaistaan netissä Tukholma.fi-YouTube –kanavalla sekä yhteistyökumppaneiden sivuilla. Perheiden hakuaika on 6.5.-22.5.2014. Kolmen finalistiperheen videoista yleisö äänestää oman suosikkivideonsa viikoilla 23-24.

Tehtävään valittujen perheiden matkat sisältävät:

  • Viking Linen laivamatkat Helsinki/Turku – Tukholma m/p sis. hytin neljälle hengelle sekä ruokailut laivalla
  • Yhden yön hotellimajoitukset Tukholmassa neljälle hengelle (2 x 2-hh / 1 yö) keskustahotellissa
  • Tukholma-kortit (48 h) neljälle hengelle

Kilpailuun pääsee osallistumaan osoitteessa www.tukholma.fi/kilpailu 

(1*) VisitSwedenin bränditutkimus 2014 Viewpoint Finland otos 500 ulkomaanmatkan tehnyttä suomalaista.

(2*) SCB:n tilastoja vuodelta 2013.

(3*) Hamnundersökning 2013 Stockholmshamnar

Comments Off on VisitSweden ja Viking Line etsivät kolmea perhettä tehtävään Tukholmassa!