Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Dec '12

Suomen Leirintäalueyhdistykselle uusi hallitus

Suomen Leirintäalueyhdistys ry valitsi vuosikokouksessaan hallituksen vuodelle 2013. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Mika Mökkönen Suomi Camping Oy:stä Helsingistä ja varapuheenjohtajaksi Liisa Lemmetyinen Turku Touringista.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin myös Erkki Ahtiainen Kokkola Campingiltä Kokkolasta, Terhi Paarnio, Rastila Camping Helsingistä, Päivi Saarela Camping Messilästä Hollolasta, Sami Simonen Rauhalahden Matkailukeskuksesta Kuopiosta ja Hannu Toivonen Ruissalo Campingistä Turusta.

Suomen Leirintäalueyhdistys ry on maamme leirintäalueiden markkinointi- ja edunvalvontaorganisaatio. Sen jäsenistöön kuuluu 150 leirintäaluetta ja lomakylää, joissa vietetään vuosittain 1,7 miljoonaa majoitusvuorokautta.

www.camping.fi

Comments Off on Suomen Leirintäalueyhdistykselle uusi hallitus