Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
25
Mar '14

Turun matkailu – Turku Touring: Murhamysteeriä ja viihdettä Hostellilaiva Borella 28.3.2014

1610077_719270354763931_228074744_n

Hostellilaiva Borella Turussa järjestetään perjantaina 28.3.2014 kaksi erilaista tapahtumaa.

Päivällä on nuorille, ja miksei muillekin Boresta ja sen historiasta kiinnostuneille, suunnattu tilaisuus selvittää ”murhamysteeri” Boren tapaan. Samalla selviää myös laivan mysteeri. Mitä kaikkea Borella oikein on? Mysteeriä pääsee ratkomaan Borella klo 12–18. Aikaa selvittämiseen kannattaa varata reilu puoli tuntia.

Tapahtumapäivänä Borella on tarjolla myös kansainvälinen lounas klo 11–15 ravintola Kristinassa. Lounaan hinta on tavalliseen tapaan 9,70€.

Saman päivän iltana Borella myös juhlitaan. Klo 20 alkaen laivan yökerho Manööverissä on luvassa An Evening With Bore- tapahtuma. Iltatapahtuma on avoin sekä laivahostellin asiakkaille että muille perjantai-illan juhlijoille.

Tapahtuman idean äiti, hostellipäällikkö Sari Murtomäki-Eskelinen Laivahostel Borealta toivoi nuorille suunnattua tapahtumaa uuden asiakaskunnan saamiseksi laivahostelliin, sekä koko laivan tunnettuuden lisäämiseksi. Hän otti yhteyttä Turun ammatti-instituuttiin, ja matkailualan opiskelijat tulivat avuksi tapahtumien toteuttamisessa.

– Tavoitteena olisi tuoda nostalgista, eleganttia yökerhotunnelmaa tapahtumaan. Ajatuksemme oli, että iltatapahtuma olisi suunnattu paitsi hostellin omille asiakkaille myös kaikille jazzista ja erikoisemmasta iltaohjelmasta kiinnostuneille. Boren iltatarjonnalla pyritään ensisijaisesti houkuttelemaan nuoria, mutta tapahtumalla ei missään nimessä ole yläikärajaa. Halusimme kokeilla myös hieman tavallisuudesta poikkeavia ohjelmanumeroita, ja luvassa onkin runonlausuntaa ja jazz-musiikkia, kun mm. SwingWeikot ja Sanches Quintet viihdyttävät yleisöä. Väsyneiden juhlijoiden ei tarvitse illan päätteeksi huolehtia kotiinlähdöstä, vaan he voivat jäädä laivalle yöpymään.

Opiskelijoille idea murhamysteeriin tuli siitä, että tällä hetkellä matkailussa synkemmät matkakohteet lisäävät suosiotaan. Juhlissa ja yritysten tilaisuuksissa murhamysteeri-illalliset ja arvoitukset ovat olleet jo jonkin aikaa suosittuja. Opiskelijat lähtivät suunnittelemaan juuri oman ikäisilleen suunnattua tapahtumaa, ja näin syntyi Boren mysteeri.

Lisätietoja tapahtumista löytyy Facebookista (https://www.facebook.com/LaivahostelBorea) ja Turun kaupungin tapahtumakalenterista.

Comments Off on Turun matkailu – Turku Touring: Murhamysteeriä ja viihdettä Hostellilaiva Borella 28.3.2014