Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
10
Mar '14

Travellink: Suomalaiset lomailevat mieluiten ruotsalaisten kanssa

rdrakstqdndt0tbogobu

Pohjoismaiden suurin täyden palvelun nettimatkatoimisto Travellink selvitti yli 4 000 pohjoismaiselta matkustajalta, mistä toisesta Pohjoismaasta he valitsisivat mieluiten matkakumppanin aurinko- ja rantalomalle. Suomalaiset ja norjalaiset haluaisivat mieluiten viettää rannalla aikaa ruotsalaisten kanssa, kun taas ruotsalaiset ja tanskalaiset valitsisivat norjalaiset matkakumppanikseen.

− Tiedämme, että pohjoismaiset matkustajat pitävät toisistaan. Se näkyy muun muassa siinä, että matkustamme samoihin kohteisiin. Juuri nyt Kroatia on suosikkikohde kaikissa Pohjoismaissa, kertoo Travellinkin maajohtaja Anne-Marjut Väänänen.

Joustavia aurinko- ja rantalomia asiakkaiden toiveesta
Yhä useammat matkustajat haluavat aurinko- ja rantalomille. Travellink vastaa kysyntään tekemällä yhteistyötä valmismatkajärjestäjien kanssa ja lanseeraa joustavat aurinko- ja rantalomat muun muassa Kroatiaan, Kreikkaan, Espanjaan, Turkkiin, Kanariansaarille ja Maltalle.

− Emme tarjoa perinteisiä valmismatkapaketteja tiettyinä lähtöpäivinä vaan tuomme markkinoille uudenlaisen lomamatkakonseptin. Joustavat aurinko- ja rantalomat toteutetaan matkustajien ehdoilla. Matkustaja voi valita itse haluamansa lähtöpäivän, ajan, kohteen ja hotellin, Anne-Marjut Väänänen sanoo.

Oikean hotellin löytäminen entistä helpompaa
Travellink tarjoaa noin 5 000 uutta rannan lähellä sijaitsevaa hotellivaihtoehtoa. Nyt matkustaja voi paketoida entistä helpommin oman aurinkomatkansa viikonloppu- ja suurkaupunkimatkojen tapaan. Hotellin voi valita esimerkiksi sen mukaan, kuinka lähellä rantaa se sijaitsee, kuinka monta tähteä sillä on tai onko hotellissa lastenallas.

Tutkimus tehtiin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa 11.–28. helmikuuta 2014. Kyselyyn vastasi 4 217 henkilöä, joista 1 277 oli suomalaisia.

Suomalaisten valinta matkakumppaniksi
1. Ruotsalainen (37 prosenttia)
2. Norjalainen (35 prosenttia)
3. Tanskalainen (28 prosenttia)

Ruotsalaisten valinta matkakumppaniksi
1. Norjalainen (57 prosenttia)
2. Tanskalainen (30 prosenttia)
3. Suomalainen (13 prosenttia)

Tanskalaisten valinta matkakumppaniksi
1. Norjalainen (56 prosenttia)
2. Ruotsalainen (37 prosenttia)
3. Suomalainen (6 prosenttia)

Norjalaisten valinta matkakumppaniksi
1. Ruotsalainen (48 prosenttia)
2. Tanskalainen (47 prosenttia)
3. Suomalainen (5 prosenttia)

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Travellink tarjoaa palveluita kolmella eri liiketoiminta-alueella: vapaa-ajan matkoissa, liikematkoissa sekä kokous- ja ryhmämatkoissa. Travellink sekä eDreams, Go Voyages ja Opodo kuuluvat ODIGEO-ryhmään, Euroopan suurimpaan nettimatkatoimistoon. ODIGEO on edustettuna yhteensä 40 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Oseaniassa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman lentoja, hotelleja, autonvuokrausta sekä lento- ja hotellipaketteja.

Comments Off on Travellink: Suomalaiset lomailevat mieluiten ruotsalaisten kanssa