Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Mar '14

Ilmainen mobiilisovellus Etelä-Suomen retkeilyreiteistä

Outdoors Finland - Etelä-Suomen retkeilyportaali - Google Chrome_2014-03-04_13-51-44

Etelä-Suomen parhaat pyöräily-, vaellus- ja melontareitit löytyvät nyt yhdestä ilmaisesta mobiilisovelluksesta.

Uusi Outdoors Finland mobiilisovellus on ladattavissa 7.3.2014 alkaen App Storesta ja Play-kaupasta. Kätevästä ja helppokäyttöisestä sovelluksesta löytyvät samat reitit kuin Etelä-Suomen retkeilyportaalista www.outdoorsfinland.fi, mutta kompaktimmassa koossa.

Sovellus navigoi reitillä ollessa kertoen reitillä kulkijan sen hetkisen sijainnin. Sovellukseen ladatut reitit toimivat myös ilman internet-yhteyttä. Sovelluksesta löytyy kaikki tärkeimmät tiedot reitistä, kuten reittikuvaus, reitin pituus ja arvioitu kesto, reitin vaativuus ja reitin kartta kohteineen.

Etelä-Suomen parhaita pyöräily-, vaellus- ja melontareittejä ei ole aiemmin koottu yhteen paikkaan. Nyt retkeilyreitit on koottu helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen, jossa käyttäjä voi itse valita mobiililaitteeseensa haluamansa reitit.

Sovellus toimii esimerkiksi junassa tai bussissa reitin suunnittelussa ja myös silloin, kun ollaan jo reitin varrella. Reitin suunnitteluun sovellus tarjoaa oleellista tietoa reitin kulusta ja sijainnista, reitin vaativuudesta sekä reitin kestosta. Reitin varrella sovelluksesta voi lukea tietoja reitin taukopaikoista, nähtävyyksistä ja tarkastaa oman sijaintinsa kartalla.

Outdoors Finland mobiilisovellus julkaistaan GoExpon Retkimessuilla 7.-9.3.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Lahden ammattikorkeakoulun Outdoors Finland Etelä -hanke on esittelemässä sovellusta osastolla 6P149.

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Comments Off on Ilmainen mobiilisovellus Etelä-Suomen retkeilyreiteistä