Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Feb '14

Travellink tuo ensimmäisenä ABBA The Museum -liput myyntiin

print_TyqP0LLbwY

Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto Travellink aloittaa yhteistyön ABBA The Museum -museon kanssa. Yhteistyön puitteissa Travellink voi tarjota pohjoismaisille asiakkailleen lippuja ABBA-museoon.

− Lippujen varaamiselle erilaisiin tapahtumiin lentojen ja hotellin varaamisen yhteydessä on kysyntää. Siksi haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa lippuja ABBA The Museum -museoon samalla, kun he varaavat matkoja, Travellinkin myynti- ja markkinointipäällikkö Elisabeth Lindberg sanoo.

ABBA The Museum avattiin Djurgårdenissa 7. toukokuuta 2013. Museossa on vieraillut jo yli 275 000 kävijää. Museossa vierailija pääsee interaktiiviselle matkalle ABBAn kanssa, joka on maailman tunnetuimpia popyhtyeitä kautta aikojen. Museossa voi tutustua ABBAn upeaan uraan: musiikkiin, elokuviin, musikaaleihin ja tietenkin vaatteisiin.

− Uskomme vahvasti viikonloppumatkoihin ja ABBA The Museum -museon vetovoimaan omana kiinnostavana kohteenaan. Yhteistyö Travellinkin kanssa kiinnostaa meitä, sillä suuri osa kävijöistämme on pohjoismaalaisia, ABBA The Museum -museon myynti- ja markkinointipäällikkö Catarina Falkenhav sanoo.

Ulkomaiset matkanjärjestäjät valitsivat ABBA The Museum -museon vuoden Turistgala-tapahtumassa Ruotsin top 3 -kohteeksi. Kiinnostus ulkomaisen yleisön keskuudessa on ollut suurta. Yli puolet 275 000 kävijästä tulee Ruotsin ulkopuolelta ja monet heistä Pohjoismaista.

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Travellink tarjoaa palveluita kolmella eri liiketoiminta-alueella: vapaa-ajan matkoissa, liikematkoissa sekä kokous- ja ryhmämatkoissa. Travellink sekä eDreams, Go Voyages ja Opodo kuuluvat ODIGEO-ryhmään, Euroopan suurimpaan nettimatkatoimistoon. ODIGEO on edustettuna yhteensä 40 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Oseaniassa. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman lentoja, hotelleja, autonvuokrausta sekä lento- ja hotellipaketteja.

Comments Off on Travellink tuo ensimmäisenä ABBA The Museum -liput myyntiin