Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
31
Jan '14

Scandic Paasi paras majoituspaikka

wiscmsmcfrmp9brvswva

Ensimmäinen Evento Awards 2014 -kilpailu huipentui eilen palkintojuhlaan, missä voittajille jaettiin Kohtaaminen-patsaat. Tunnustuspalkinnot olivat jaossa lukijoiden suosittelemille tapahtumapaikoille ja tapahtumatoimistoille. Scandic Paasi voitti ”majoituspaikka” kategorian.

Palkintosarjoja oli kymmenen ja jokaisessa kamppaili kolme finalistia. Kriteerinä ”majoituspaikka” sarjassa oli tarjota monipuolisia palveluita ja elämykselliset kehykset tapahtuman järjestämiseen sekä viihtyisät puitteet niin aktiviteetteihin, kokouksiin, ruokailuihin kuin yöpymiseenkin. ”Majoituspaikka” kategoriassa palkinnosta kamppaili Scandic Paasin lisäksi Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylästä ja Crowne Plaza Helsingistä.

Palkintojuhlassa oli mukana Suomen parhaat tapahtumien tekijät sekä kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajia. Ensimmäisen Evento Awards -palkintojuhlan näyttämönä toimii Ravintola Olon juhlasali.

Comments Off on Scandic Paasi paras majoituspaikka