Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
30
Jan '14

Finnmatkat: Jamaika – lähempänä kuin koskaan

city-2568-7-0238665-1212110550

Finnmatkat aloittaa ensi talvena suorat lomalennot Jamaikalle. Rentoon karibialaiseen elämänrytmiin pääse alle 12 tunnissa, kun matkustusaika Jamaikalle lyhenee jopa viidellä tunnilla.

Jamaika on ollut Finnmatkojen tämän talven uutuuskohde ja se on saanut erittäin lämpimän vastaanoton suomalaisten matkaajien keskuudessa. Asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan Jamaikan-loman yleisvaikutelma kipuaa kiitettävän puolelle.

Maailman nopeimmista juoksijoista, reggaesta ja rommista tunnettu saari on hurmannut myös monipuolisena luontomatkailukohteena. Saarella riittää kauniita vesiputouksia, kirkkaita lähteitä ja vehreitä sademetsiä. Vitivalkoiset hiekkarannat ja turkoosi Karibianmeri ovat vertaansa vailla – esimerkiksi Negrilin lomakohteen rannat on listattu useaan kertaan maailman parhaimpien joukkoon.

Finnmatkoilla on Jamaikalla hotellitarjontaa kolmessa eri kohteessa: Negrilissä, Montego Bayssa ja Ocho Riosissa. Hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja niin perheille kuin pariskunnillekin rennoista pienistä rantahotelleista tyylikkäisiin all inclusive -keitaisiin.

Finnmatkojen Jamaika

– 3 kohdetta: Negril, Montego Bay ja Ocho Rios.
– Hotellivalikoimassa mm. perheille suunnattu Blue Star Riu Negril sekä aikuishotelli Blue Couples Tower Isle.
– Suora lomalento Helsingistä Montego Bayhin joka toinen viikko 25.12.2014–19.3.2015.
– Ensi talven matkat ovat varattavissa 30.1.2014 alkaen.

Comments Off on Finnmatkat: Jamaika – lähempänä kuin koskaan