Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
24
Jan '14

Viking Linen uusi Ahvenanmaan esite ilmestyi

PRRL VL Ahvenanmaa 2014

Viking Linen uusi esite vuodelle 2014 on ilmestynyt. Esite on saatavilla painettuna ja myös netissä ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Sen tarkoituksena on houkutella lomamatkailijoita valitsemaan seuraavaksi kohteekseen Ahvenanmaan.

Viking Linen Ahvenanmaa-esitettä on saatavana mm. Viking Linen matkamyymälöistä, laivoilta, terminaaleista ja Visit Ålandin toimistoista. Sitä jaetaan myös
eri messuilla ja lähetetään Viking Clubin jäsenille Ruotsissa ja Suomessa. Esite löytyy myös Viking Linen verkkosivuilta sekä Visit Ålandin kotisivuilta.

– Ahvenanmaa-kohteen lisäksi tuomme esiin Viking Clubin ja laivalta saatavilla olevat tuotteet, jotka ovat osa elämystä ja joilla pääsee mukavasti loman alkuun. Esite palvelee lähinnä yksittäisiä matkustajia, mutta tarjoamme myös ryhmä- ja urheilumatkoja, kertoo Viking Line Ahvenanmaan markkinointipäällikkö Anette Torstensson.

Viking Line pyrkii myös parantamaan kohteiden myyntiä tarjoamalla mahdollisuuden varata maissa järjestettäviä tapahtumia netin kautta. Laivamatkaa ostaessaan asiakas voi varata lisäksi erilaisia aktiviteetteja maissa, kuten esim. uintilippuja, kylpyläkäyntejä, Ahvenanmaan merenkulkumuseon pääsylippuja jne.

Esite löytyy verkosta:

www.vikingline.fi/aland

www.vikingline.fi/ahvenanmaa

www.vikingline.se/aland

 

Comments Off on Viking Linen uusi Ahvenanmaan esite ilmestyi